Laptop um HDMI üzerinden 165Hz destekler mi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ArKaDo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ArKaDo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhabalar
Asus tuf gaming vg27vh1b monitörü almayı planlıyorum fakat monitörde sadece hdmi ve vga var. Biraz araştırdım fakat laptopumun(asus fx502ve) hdmi sürümünü bulamadım ama minidisplayport var üzerinde acaba 165hz destekler mi hdmi üzerinden?
Birde VGA girişine dönüştürücü ile mi stick takmayı planlıyorum görüntüde kayıp olur mu?

Şimdiden teşekkürler.İyi forumlar!

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Ben bu monitörün önermem açıkçası. TUF'un pek de iyi olmayan modellerinden birisi. 165 Hz büyüsüne kapılmayın derim yani. FHD çözünürlükte 24 inç bir monitör öneririm ancak illaki 27 inç istiyorsanız bu ürüne bakın derim. Böylece miniDP to DP kablo kullanabilirsiniz.

ArKaDo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben bu monitörün önermem açıkçası. TUF'un pek de iyi olmayan modellerinden birisi. 165 Hz büyüsüne kapılmayın derim yani. FHD çözünürlükte 24 inç bir monitör öneririm ancak illaki 27 inç istiyorsanız bu ürüne bakın derim. Böylece miniDP to DP kablo kullanabilirsiniz.

Öneriniz için teşekkür ederim kusura bakmayın biraz geç cevap verdim mesajınız bildirim kısmına düşmedide zaten 165hz benim için pek önemli değil bilgisayarım o kadar güçlü değil Tuf un 24 inchlik modeline bakıyordum ama hem tv hem monitör olarak kullanıcağım için 27 almaya karar verdim Asus un ekstra özellikleri beni cezbediyordu shadowboost vs. Sizin öneridiğiniz monitöre hiç rastlamamıştım araştıracağım Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AOC 27" C27G1 modeli nasıldır?Curved olduğu için bu ve Asus arasında kalmıştım

Görkem Say

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
25,592
Öneriniz için teşekkür ederim kusura bakmayın biraz geç cevap verdim mesajınız bildirim kısmına düşmedide zaten 165hz benim için pek önemli değil bilgisayarım o kadar güçlü değil Tuf un 24 inchlik modeline bakıyordum ama hem tv hem monitör olarak kullanıcağım için 27 almaya karar verdim Asus un ekstra özellikleri beni cezbediyordu shadowboost vs. Sizin öneridiğiniz monitöre hiç rastlamamıştım araştıracağım Teşekkürler.
Mesaj otomatik birleştirildi:

AOC 27" C27G1 modeli nasıldır?Curved olduğu için bu ve Asus arasında kalmıştım
Shadow Boost'un benzeri bir özellik bu monitörde de var zaten. AOC yerine ben yine LG öneririm. Daha güncel bir ürün.