Nemea King
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 4
Maksimum 13500 liraya bir laptop toplamak istiyorum hem oyun oynamak hem de ders için kullanacağım tavsiyelerinizi istiyorum
Monster kullananlar çok fazla ısınma problemi var diye şikayet ediyor.Bence Monster almasın.Buna bakın derim bu fiyata içinde rtx 3060 var Monster Tulpar T7 V20.3 Notebook fakat daha yakışıklı bir şey olsun derseniz rtx 2060 lı asus rog strix var
Bana da 10-15k arası bir laptop önerir misiniz?
Monster kullananlar çok fazla ısınma problemi var diye şikayet ediyor.Bence Monster almasın.
O zaman asus roga baksınMonster kullananlar çok fazla ısınma problemi var diye şikayet ediyor.Bence Monster almasın.
O zaman asus roga baksın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yani o fiyatta tek rtx 3060lı laptop o vardı
Merhaba arkadaşlar teşekkürler ama ben zaten şu anda bir msi marka laptop aldım yine de önerileriniz için teşekkür ederimMonster kullananlar çok fazla ısınma problemi var diye şikayet ediyor.Bence Monster almasın.
Kesinlikle. Bende bir Monster kullanıcısıydım. Asla Önermiyorum. O fiyatlarda oyun için Hp en iyi marka. Oyun olmazsa Apple da alabilirsiniz.Monster kullananlar çok fazla ısınma problemi var diye şikayet ediyor.Bence Monster almasın.
Tarih 30 Ekim 2020 imiş. ???Maksimum 13500 liraya bir laptop toplamak istiyorum hem oyun oynamak hem de ders için kullanacağım tavsiyelerinizi istiyorum
Valla hiç monster kullanmadım ancak nerede monster ile ilgili bir şey görsem yorumları hep ısınma şikayetleriyle doluKesinlikle. Bende bir Monster kullanıcısıydım. Asla Önermiyorum. O fiyatlarda oyun için Hp en iyi marka.