harley34
Öğrenci
merhabalar kısa bir süre içinde laptopumu yenilemeyi düşünüyorum. max 3700 limitim var belki biraz daha çıkabilirim. hem oyun oynayabileceğim (ets2 vb.- arada sırada oynuyorum) hem de işte kullanabileceğim (office vb.) ve de 4-5 yıl götürebilecek bir laptop olsun istiyorum. forumda yaptığım araştırmalara göre aşağıdaki bazı modellere ulaştım (şu an asus kullanıyorum ve cok memnunum, gördüğüm kadarıyla genellikle monster ve msı tavsiye edilmiş):
Abra A5 V5.3.1 15.6" Oyun Bilgisayarı
Abra A5 V7.1 15.6" Oyun Bilgisayarı bunun usttekinden farkı sadece ekran kartının 4 gb olması sanırım.
MSI PE60 6QE-407XTR GTX 960M Notebook
windows olarak 10 yüklemeyi düşünüyorum, kullanan arkadaşlar o konuda da bilgi verirse çok sevinirim (bir de 64 bit mi yüklemek daha mantıklı pek farkını bilmiyorumda).
farklı model tavsiyesi olan arkadaşlar varsa onları da değerlendirmek isterim. teşekkürler şimdiden.
Abra A5 V5.3.1 15.6" Oyun Bilgisayarı
Abra A5 V7.1 15.6" Oyun Bilgisayarı bunun usttekinden farkı sadece ekran kartının 4 gb olması sanırım.
MSI PE60 6QE-407XTR GTX 960M Notebook
windows olarak 10 yüklemeyi düşünüyorum, kullanan arkadaşlar o konuda da bilgi verirse çok sevinirim (bir de 64 bit mi yüklemek daha mantıklı pek farkını bilmiyorumda).
farklı model tavsiyesi olan arkadaşlar varsa onları da değerlendirmek isterim. teşekkürler şimdiden.