Laptop tavsiye

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Ekran kartları arasında ciddi bir fark var. O parayı toshiba ya vermeye değmez. Çok oyun oynayan biri iseniz full HD ayarlarda high ayarlarda kesinlikle istediğiniz performansı alamazsınız ayrıca kullanılan panelde farklı Acer ips panel kullanıyor o modelin de

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Yahu asusun freedos laptopları varken başka markaları (MSI ve Monster hariç) almaya kalkışan adamların aklına şaşarım

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Yahu asusun freedos laptopları varken başka markaları (MSI ve Monster hariç) almaya kalkışan adamların aklına şaşarım
Ön yargılı davranıyorsunuz asus kullanan biri olarak söylüyorum Acer in yeni pc si f/p ürünü kesinlikle o kötü imajlarini silecekler bu tarz pclerle

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran kartları arasında ciddi bir fark var. O parayı toshiba ya vermeye değmez. Çok oyun oynayan biri iseniz full HD ayarlarda high ayarlarda kesinlikle istediğiniz performansı alamazsınız ayrıca kullanılan panelde farklı Acer ips panel kullanıyor o modelin de

evet ekran kartı konusunda %1000 haklısınız benım takıldığım tek konu kasası ıps alumınyumdan daha ıyımıdır

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
evet ekran kartı konusunda %1000 haklısınız benım takıldığım tek konu kasası ıps alumınyumdan daha ıyımıdır
Ekran paneli ips yani daha net canlı bir görüntü sunuyor iki pc yi yan yana koyup bakınca anlarsınız. Kasa kalitesine gelince toshiba 1 tık üstün olabilir ama kasa kalitesi siz oyun oynarken pek bir işe yaramaz maalesef

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Ön yargılı davranıyorsunuz asus kullanan biri olarak söylüyorum Acer in yeni pc si f/p ürünü kesinlikle o kötü imajlarini silecekler bu tarz pclerle

Ön yargıyla alakası yok fiyata göre konuşuyorum ben acer pahalı satıyor. 1000 liralık asus 4000 liralık acerle tabiki bir değil. Ama asus bir kere kalite her şeyiyle kalite. Sizin dediğiniz fp ürünü hangisidir ?

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ekran paneli ips yani daha net canlı bir görüntü sunuyor iki pc yi yan yana koyup bakınca anlarsınız. Kasa kalitesine gelince toshiba 1 tık üstün olabilir ama kasa kalitesi siz oyun oynarken pek bir işe yaramaz maalesef

anladım evet ekranı gayet iyi
kasada benım takılmamın sebebı "alumınyum kasa işlemcının ısısını çekıp dışarı veriyor ama dığer kasada öle bı şey yok" denıldı ben ondan çok takıldım yoksa çok önemlı degıl

Kurt Cobain

Profesör
Reaksiyon puanı
90
Acer v3 772g yaklaşık 1 senedir kullanıyorum. Özellikleri aynı sadece benim notebook GTX760M,12GB RAM ve 1600 Px. o dönemin en iyi pc lerindendi ve ben onu 2000 TL gibi muhteşem ucuz fiyata aldım. Notebook'um canavar gibi benim istediklerimi fazlasıyla karşılıyor. Benim size önerim bu aceri mutlaka almanız.
http://www.kliksa.com/urun/acer-vn7-791g-57bp-intel-core-i5-4210h-notebook/980006069

Acer = Kalite ve F/P demek :thumbup1:

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Hatırlamıyorum ki bakınca söylerim. Araştır gtx860 asusları yada 850 leri ikisinden biri olması lazım
Asus un piyasada ki tek f/p ürünü x550jk 850m kullanıyor ama bir sürü yerden kismislar. Hdd , ram , kasa kalitesi bunların hepsinden kısılmış maalesef. Diğer 850m li ürünü ise 2600 civarında bulursanız şanslısınız o da n550jk serisi.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Asus un piyasada ki tek f/p ürünü x550jk 850m kullanıyor ama bir sürü yerden kismislar. Hdd , ram , kasa kalitesi bunların hepsinden kısılmış maalesef. Diğer 850m li ürünü ise 2600 civarında bulursanız şanslısınız o da n550jk serisi.

Yarın dükkana gidince bakarım resere

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
l02YZB.jpg

Aldım acer vn yi çok iyi asus n550jv kullanmış biri olarak soyluyorum hiç fark yok arasında i5 olanı aldım oyun şuan yukleyemedim

Maximilian

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Oyun istiyorsan msi serilerine bak macera yaşamaya gerek yok :)