Laptop tavsiye

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar leptop tavsiyesi istiyorum oncekı leptopum asus n550 jv 240h idi ve oyunları hıç kasmadan oynuyordum cod gost vs nfs rivals vs kasmadan sorunsuz oynadım grantiye gonderdım 20 gün geçtiği için para iade aldım ve yenı leptop almam gereklı 2500 civarı olabilir asus yada toshiba almayı düşünüyorum i7 ++++ tavsiye bekliyorum ve asağıdakı leptop nasıl alsam pişman olurmuyum ısınma sorunu var mı yada kullanan fikirlerinizi bekliyorum teşekkurler

http://www.teknosa.com/urunler/125032738/toshiba-satellite-l50-a-1ff-notebook

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Arkadaşlar leptop tavsiyesi istiyorum oncekı leptopum asus n550 jv 240h idi ve oyunları hıç kasmadan oynuyordum cod gost vs nfs rivals vs kasmadan sorunsuz oynadım grantiye gonderdım 20 gün geçtiği için para iade aldım ve yenı leptop almam gereklı 2500 civarı olabilir asus yada toshiba almayı düşünüyorum i7 ++++ tavsiye bekliyorum ve asağıdakı leptop nasıl alsam pişman olurmuyum ısınma sorunu var mı yada kullanan fikirlerinizi bekliyorum teşekkurler

http://www.teknosa.com/urunler/125032738/toshiba-satellite-l50-a-1ff-notebook
Eski pc in kadar verimli olmaz, özellikle oyunlarda asusun verdiği performansı vermez. İnternet üzerinden n550jk alabilirsiniz 8 gb ramlı modelini,bir ara 2600 civarına kadar düşmüştü. Diğer türlü daha az performans alırsınız.

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Eski pc in kadar verimli olmaz, özellikle oyunlarda asusun verdiği performansı vermez. İnternet üzerinden n550jk alabilirsiniz 8 gb ramlı modelini,bir ara 2600 civarına kadar düşmüştü. Diğer türlü daha az performans alırsınız.
Hm. Teşekkür ederim peki ben nerde bulabılrm bu modelı internet üzerinden almak istemiyorum vatan vs de var mıdır

Tys23

Dekan
Reaksiyon puanı
1,230
Kardeşim Bütçen 2500-2600 ise asusun n serisine bakabilirsin msi ge60 bakabilirsin lenovo y50-70 2800 dü bi ara bi bak gine

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
[MENTION=380944]Remuszen[/MENTION] maalesef vatanda yok freedos olduğu için, nette gördüm fiyat artmış olabilir bu aralar tam 2500 civarında olmayabilir. İlla asus toshiba ve i7 demiyorsan güzel notebooklar söylenebilir. Sizin kullanım amacınız ne ?

ozantabas

Doçent
Reaksiyon puanı
1
Lenovo Y50 70 4gb ramli olandan alıp kafana göre 8 ya da 4 de sen tak. Canavar bir şey. Her yerde pozitif yorum alıyor. Ona bakmanı bir tavsiye ederim. Ben büyük ihtimal ondan ya da acer'in 2600'e bir game notebooku var onu alacağım

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
[MENTION=380944]Remuszen[/MENTION] maalesef vatanda yok freedos olduğu için, nette gördüm fiyat artmış olabilir bu aralar tam 2500 civarında olmayabilir. İlla asus toshiba ve i7 demiyorsan güzel notebooklar söylenebilir. Sizin kullanım amacınız ne ?

Ben oyun ağırlıklı, cs6 programları autocad vs o tur kullanıyorum biraz iyi olması gerekli, ve soğutma sistemı vs iyi olmalı onerebileceğiniz bi notbook varsa bekliyorum.

Birde bişey sormak istiyorum etrafımdakiler ist bilişimden filan alma garantisini vermiyorlar diyor doğru mu.

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Gençler bir kaç tavsıye verin

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Öncelikle hayırlı akşamlar. HP öneririm gerçekten çok kaliteli bir firma soğutucu sistemide iyi

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ne gibi mesela ?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Yok hocam kim diyorsa yalan En iyi markalardan biri hp ve toshibadır başka yok. Asus lenovo hikaye

Kime sorduysam toshıba asus lenovo diyor ve bnm arkadsta hp var çocuk çok pişman leptop kapanmıyor sureklı açık ve ısınma sorunundan oyun açamıyor sistemı kaldırdığı halde

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Kesinlikle hp alma tost makinesi üretiyorlar sanki. Toshiba da artık eskisi gibi değil sadece üst düzey laptoplarına adam akıllı bileşenler koyuyorlar. Asus ve lenova ağırlıklı bakmanızı tavsiye ederim. Bu arada 4 yıl hp kullandım hp deneyimim var kesinlikle almayın, evde bir tane toshiba da var oyun oynatmıyor ama günlük işlerde iyi iş çıkartıyor kendisi.HP alıpta paranı çöpe atma.

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Kesinlikle hp alma tost makinesi üretiyorlar sanki. Toshiba da artık eskisi gibi değil sadece üst düzey laptoplarına adam akıllı bileşenler koyuyorlar. Asus ve lenova ağırlıklı bakmanızı tavsiye ederim. Bu arada 4 yıl hp kullandım hp deneyimim var kesinlikle almayın, evde bir tane toshiba da var oyun oynatmıyor ama günlük işlerde iyi iş çıkartıyor kendisi.HP alıpta paranı çöpe atma.

Bana bir leptop onerırmısın mesela hepsı burada.cm da toshiba 5yıl garanti veriyor benm kafam biraz ona takıldı oyuzden toshıba bakıyorum ama sizce toshiba mı 5yıl garanti ile yoksa başka leptop mu bana acil bi oneri lazım kafam çok karıştı

- - - Mesaj Güncellendi - - -

hocam dediğim gibi birincisi hp ikincisi toshiba. Hocam milletin lafına bakma ben kullanıyorum valla buz gibi.

Eğer leptop bulamzsam mecbur toshiba alcaz tşk fikirlerin için

Nessi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben şua nada lenovo nun z50 70 modelini kullanıyorum. oyun amaçlı almadım ama yorumları baya iyiydi.bi bakın derim. toshiba eskisi kadar iyi değil diyolar.alacaksanız asus ve lenovo üzerinde yogunlaşın. asusun 25003000 civarı iyi bilgisayarları var. bi iki hafta indirimleri takip edin iyi şeyler bulursunuz

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Isınma problemı yada başka Bi problem gordunuz mu içiniz rahat mı paranıza değdimi z5070 için ne diyorsunuz sizin yorumunuzu bekloyorum

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Bir kere 5 yıl garanti olsa ne olacak aynısı araba piyasasında da var Hyundai bayisine gidiyorsun adam 5 yıl garantimiz var diyor, vw ye gidiyorsun 2 yıl garantisi var diyorlar ama 2 side aynı fiyat sen olsan hangisini alırsın ? Öncelikle hp-exper-casper bu markalardan uzak dur. Asus ve lenova şuan piyasada tutulan markalar Asus aynı donanımı daha pahalı satıyor ama asuslardan gelen şikayet sayısı daha az. Sen hem i7 istiyorsun hem oyun ağırlıklı demişsin ya bütçeyi yukarı çekeceksin yada ya ekran kartından yada işlemciden kısacaksın, kararını ver ona göre laptop önerelim. Tasarımı malzeme kalitesi önemli değil diyorsan monster a bakabilirsin.

Nessi

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ben biligisayar mühendisliği kazandım bunun için aldım pc yi. iyi bişeyler aradım açıkçası biraz. aslında aklımda asus vardı ama o sırada int satışta olmadığı için alamadım. şu ana kadar herhangi bi problem yaşamadım ama oyunlar konusunda bi fiikrim yok açıkçası. 8 gb ram var senin için yeterli olur mu bilmem
http://www.vatanbilgisayar.com/leno...-20ghz-8gb-1tbsshdd-156-4gb-w81-notebook.html

basbeLası

Dekan
Reaksiyon puanı
47
Forum da hep söyledik. Hp casper, gibi markalardan uzak durun. HP'nin ısınma sorunu artık kroni hale gelmiş. HP bundan iki yıl önce dünyanın en çok Laptop satan markasıydı kullanıcılar bilinçlenince bu ünvan Lenovo'nun eline geçti. Sonu ''U'' işlemcili laptopları da tercih etmeyin. Bu işlemciler Utrabook işlemcisidir, performans anlamında ''M'' ve H işlemcilerin çok gerisindeler.

Şu an Ülkemiz de fiyat performans açısından alınabilecek en iyi laptop bu ikisi.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun...h-4gb-500gb-2gb-vga-gtx850m-156-free-dos.aspx

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96

2500 Liraya da alınabilecek en iyi laptop bu.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR#.VHYjEGeumUl

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
Forum da hep söyledik. Hp casper, gibi markalardan uzak durun. HP'nin ısınma sorunu artık kroni hale gelmiş. HP bundan iki yıl önce dünyanın en çok Laptop satan markasıydı kullanıcılar bilinçlenince bu ünvan Lenovo'nun eline geçti. Sonu ''U'' işlemcili laptopları da tercih etmeyin. Bu işlemciler Utrabook işlemcisidir, performans anlamında ''M'' ve H işlemcilerin çok gerisindeler.

Şu an Ülkemiz de fiyat performans açısından alınabilecek en iyi laptop bu ikisi.

http://www.eksenbilgisayar.com/urun...h-4gb-500gb-2gb-vga-gtx850m-156-free-dos.aspx

http://www.pcdepo.com/asus-x550jk-xo012d-notebook96

2500 Liraya da alınabilecek en iyi laptop bu.

http://www.monsternotebook.com.tr/urun_detay.aspx?urn=465987&kat=6454&lang=tr-TR#.VHYjEGeumUl
MSİ kasalı a5 almasın diğer kasaya sahip olanı alsın kafası rahat etsin. Linkteki a5 in ısı değerleri diğer a5 ten daha yüksek.

BilgicanBlog

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Hocam vallahi yalan HP kim çok ısıtıyor diyorsa yalan ben bilgisayarların yarısından çoğunu kullandım hemen hemen hepsini biliyorum. Japonya teknoloji alanında çok iyi bir ülke sistemine sahip Toshiba oraya ait ve toshiba süper HP aldım. Hp'de kaliteli ve hiç ısınma sorunu yok buz gibi akşama kadar açık. HP en iyisi

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1

Burk.Clik

Profesör
Reaksiyon puanı
40
4 yil hp kullanan biri olarak diyorum hp almam aldirtmam bundan sonra.

Remuszen

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
4 yil hp kullanan biri olarak diyorum hp almam aldirtmam bundan sonra.

çok soru sordum sanırım kusura bakmayın..
bir sorum daha olacak. bugun vakıt bulup gidip baktım pclere acer olan guzel bayada buyuk karşıdan gözukuyor hanı =) temsılcılerlede bıraz muhabbet ettım fakat acer kasası carbon dedıler 2+ yarım fan var nerdeyse dediler. ama orda bırde toshıba vardı adamla baya tartıştık bu asagıdakı lınkdekı leptop için en az 1.5 saat ugrastık ((bunun sa sadece ortada fan var kuçuk bı çıkışlı)) siz ne dıyorsunuz

http://www.istanbulbilisim.com.tr/t...fiyati,114387.html#ProductTechnicalProperties