Yardım Laptop taşınırken kırıldı yetkili servise göndersem kullanıcı hatası mı derler?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Vorfey
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Vorfey

Öğrenci
Reaksiyon puanı
8
Arkadaşlar, selam taşınırken laptopu çantaya koyup adamlara vermiştim sonra yeni eve geldiğimde pc nin kapağının oralar kırıktı menteşe yerinin bir tanesi kırıp yetkili servise götürsem kullanıcı hatası mı derler? Ne yapmalıyım?

_Zaur_

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
23,359
Geçmiş olsun. Firma veya dükkan senin elinden alıp Laptopu kırmadı ya. Kullanıcı hatası değilse nedir?

Graveworm

Moderatör
Moderatör
Reaksiyon puanı
1,269
Arkadaşlar, selam taşınırken laptopu çantaya koyup adamlara vermiştim sonra yeni eve geldiğimde pc nin kapağının oralar kırıktı menteşe yerinin bir tanesi kırıp yetkili servise götürsem kullanıcı hatası mı derler? Ne yapmalıyım?

Sence?

can2861

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
o taşıyan firmanın kırdığını kanıtlayabilirsen zararını karşılatırsın bence ama kanıtlaman zor gibi.

kontrolaltdel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
yani firma ile alakalı olmayan bir durumda firmaya ücretsiz yaptırmak istiyorsun öyle mi