Laptop sattım akıla ihtiyacım var

Okan658

Asistan
Reaksiyon puanı
5
Arkadaşlar ben şimdi Acer marka gaming laptop sattım elden sahibinden üzerinden donanımsal hiç bir sıkıntısı yok dedim bütün testlerini de yaptım yoktu saten amma sadece laptobu ilk açtığımda masaüstü ekranında sadece 1 satırda dik şekilde 6 7 silik az gözüken nokta oluyordu ama 5 sn sonra kayboluyordu sattım 1 hafta sonra adam panel arızalı iade yada tamir parası istiyor ben diyor titiz bir insanım ne yapmam gerekiyor ölü satır diyormuş bilgisayarcı 1000 lira diyor masrafa vallaha akıla ihtiyacım var

Creative

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
17,382
2. el ürünlerde her zaman bu tarz şeyler yaşanır. Siz fark etmezsiniz ancak alan kişi fark edebilir. Belki daha farklı bir şey de olabilir, aynı cihaz elinde olabilir ve bu tarz bir sahtekarlığa da gidebilir. Yani dediğim gibi sürekli bu tarz sorunlar ile karşılaşılır.

Yakın bir zamanda bir arkadaşımız ekran kartı aldı, elinde patladı.. Buradan o arkadaşa selamlar. :)

Okan658

Asistan
Reaksiyon puanı
5
2. el ürünlerde her zaman bu tarz şeyler yaşanır. Siz fark etmezsiniz ancak alan kişi fark edebilir. Belki daha farklı bir şey de olabilir, aynı cihaz elinde olabilir ve bu tarz bir sahtekarlığa da gidebilir. Yani dediğim gibi sürekli bu tarz sorunlar ile karşılaşılır.

Yakın bir zamanda bir arkadaşımız ekran kartı aldı, elinde patladı.. Buradan o arkadaşa selamlar. :)
1000 TL yaptırma parası gönderdim kendimi dolandirilmis gibi hissediyorum

utkuversus

Rektör
Cezalı
Reaksiyon puanı
13,247
1000 TL yaptırma parası gönderdim kendimi dolandirilmis gibi hissediyorum
Panel 1000 lira olduğu doğru. Fark edememeniz üzücü olmuş. Geçen RX480 aldım. 2 gün sonra bozuldu. Mining kartı olduğu ortaya çıktı. Adam belirtmedi bunu. Engelledi. Neyse ki bizde çözüm bitmez :D.