leanardo
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 9
http://j1306.hizliresim.com/1b/s/pjj81.jpg laptop film izlerken veya internette gezinirken reset atıyor acaba neden olabilir buda ısı değerleri
sıcaklık çok yüksek seviyede yazın en başlıca sorunlarından birtanesi muhakkaki ısınma sorunlarıdır, tüm laptoplar için geçerlidir. heleki altını halı gibi yada fanlarının bulunduğu kısımları kapatacak şekilde olur ise bunun önüne geçemezsiniz.
Benim yaptığım birşey var mesela kesinlikle halı üstüne koymam ve koyacaksam terliklerimi laptopun altına koyarım
buna özen gösterin
Neden halı üstüne koyma ihtiyacı hissediyorsunuz ki ?Masa/Sehpa vs... şeyler üzerinde çok daha rahat çalışılabilir
Hem halıda olursa biri gelir basar
![]()
valla ben genelde maç yaparken halı ya koyup oynuyorumçekyatta oturmak falan iyide bu sefer sehpaya koyunca ellerim rahat etmiyor psikolojik işte naparsın
![]()
valla en güzel oyun masada oynanıyorben öyle çekyatmış sehpaymış halı falan oynayamıyorum
büyük bir masam var benim iyice yayılıyom üstüne böyle dirseklerime kadar masanın üstüne koymayınca kolumu rahat edemiyom güzel oynayamıyorum
o yüzden en güzel oyun masada oynanır
![]()
öyle halı üstünde omuzların eklemlerin falan ağrımıyor mu ya ? bütün ağırlığını taşıyolar mesela zor eklemlerin için de![]()
Valla bileklerimde ağrı var :d doktora gittim bileklik takıyorumne bilim yerde alıştım, masaüstüm olsa iyiydi ama işte naparsın
![]()
ben temizleteli 1 ay oldu divx kalite film izliyodum reset attıLaptopu en son ne zaman temizledin veya temizlettin?
Ben T serisinin en son serilerinden T9300 kullanıyorum 5 senedir ve oyun dahi oynadığım dönemde bu ısılara ulaşmıyordum.
Çünkü laptopum 6-12 da bir sürekli temizlerim, ve mutlaka soğutucu ile birlikte kullanırım.
T serisi CPU lar biraz çabuk ısınıyor muhtemelen ısı değeri maksimum 110C falandır ancak 80C çok yüksek bir rakam.
60 taş çatlasın 70 olmalı HD vs film izlerken.
10 tl ye temizlettimde bunların fana ulaşman için arka tarafta bi kapak var 4 vidalı onu söktün mü tamamdırMuhtemelen garantisi geçmiş ürününün ve bir temizletme yapman gerekiyor. Laptop tamir eden yerlerde 10tl gibi bir ücrete yaptırabilirsin. Kendin de yapabilirsin tabi ama açabilmen için 24-25 vida sökmen lazım![]()
zaten masada kullanıyomsıcaklık çok yüksek seviyede yazın en başlıca sorunlarından birtanesi muhakkaki ısınma sorunlarıdır, tüm laptoplar için geçerlidir. heleki altını halı gibi yada fanlarının bulunduğu kısımları kapatacak şekilde olur ise bunun önüne geçemezsiniz.
Benim yaptığım birşey var mesela kesinlikle halı üstüne koymam ve koyacaksam terliklerimi laptopun altına koyarım
buna özen gösterin
o zaman termal macun yenilemesi yapabilirsin o kurumuş olabilirben temizleteli 1 ay oldu divx kalite film izliyodum reset attı
- - - Mesaj Güncellendi - - -
10 tl ye temizlettimde bunların fana ulaşman için arka tarafta bi kapak var 4 vidalı onu söktün mü tamamdır
zaten masada kullanıyom
ben temizleteli 1 ay oldu divx kalite film izliyodum reset attı
10 tl ye temizlettimde bunların fana ulaşman için arka tarafta bi kapak var 4 vidalı onu söktün mü tamamdır
zaten masada kullanıyom
Temizleyen zatı muhterem neyi? Nasıl temizledi?
Asıl soru bu şuan.
Eğer o adam işini düzgün yaptıysa 2 seçenek kalıyor geri.
1- virüs var
2- sen suyunu çıkartana kadar kullanıyorsun pc yi![]()