LapTop (Packerd Bell) Tavsiyeleriniz ?

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Arkadaşlar laptop alıcam ancak çok çeşitli seçenekler ve çok çeşitli fiyat performans oranları karşısında çelişkide kaldım.Rahatlıkla hem oyun oynatıcak hemde internet işlerimi halladebilecek bir laptop arıyorum.Ve aramalarım sonucunda Packerd Bell'in bu ürününü buldum.

http://www.hepsiburada.com/packardb...Details.aspx?productId=bd750803&categoryId=98

Buna benzer Asus'unda bi ürününü buldum ancak fiyatı 1.800 lira civarı.Packerd Bell ise aynı özelliklerde 1.220 lira.

Packerd Bell sizce nasıl bir marka ve servisi ürün kalitesi nasıl?Şimdiden teşekkürler..

POWER

Rektör
Reaksiyon puanı
161
PB Acerin satın aldığı bir firma. Ürünleri çok iyi konfigürasyonlara sahip. Benim de aklımı az karıştırmadı ama acer'in olduğuna göre servisi de acerdir diye düşünüyorum.

Ama olmayabilirde. Hatta sadece istanbul'da servisi var diye de duymuştum .

Tanıdığım az kişi PB almıştır bu güne kadar. Hiç biri de servislik olmadı o sebeple tam bilgi de veremiyorum.

Şimdi bu cevabı neden yazdım. Ben 2-3 defa hem vatan'da hem HepsiB'da sepete ekleyip almaktan vazgeçmiştim. Sırf bu servis olayı yüzünden.

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Packerd Bell hakkında başka düşünceleri olan var mı?

steinmetz

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Bundan önceki laptop'um Packard Bell'di 2006'da almıştım AMD işlemcili bir makinaydı, kasası fazla iyi değildi ama genel olarak memnundum. Şimdi kardeşime verdim o da hala kullanıyor. Şu ana kadar hiç servise falan gitmedi 4 yıldır sorunsuz çalışıyor, PB tavsiye ederim açıkcası.

fomerfaruk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
packard bell notebook um var hiç servise gitmedi performansı çok iyi garantisi koyuncu bilgisayar özelliklerini beğendiysen marka olarak kafanda şüphe olmasın.

LaWa

Profesör
Reaksiyon puanı
47
Şu an Packard Bell kullanıyorum.Çok memnunum.
Aynı zamanda çok estetik ve görünümü çok hoş.
İyi özellikteki laptoplarını tercih edersen pişman olmazsın.
Kullanıdığım,gördüğüm bir çok bilgisayardan iyidir.
Ergonomik olarak güzel tasarlamışlar.
O zaman en iyi modellerinden birni almıştım,hiç sıkıntı yaşamadım.
Çoğu insan bu markayı kullanmadığı için pek bilmiyor.