Soru Laptop Önerisi

delphinnus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar,

Kardeşime mobil uygulama geliştirme ve oyun oynamak için uygun bir laptop almak istiyorum. Bilgisayarın dayanıklı olması önemli çünkü okula da götürmesi gerekecek (masaüstü önerisi istemiyorum). Bu konuda fazla deneyimim yok, bu yüzden önerilerinizi bekliyorum.

Bir de, başka bir platformda Carbon X1 modeliyle ilgili bazı öneriler gördüm. Bu model hakkında ne düşünüyorsunuz? Kullanıcı yorumlarına göre oldukça beğeniliyor ama ihtiyaçlarım için uygun olur mu?

Ayrıca MSI Crosshair 16 HX hakkında kararsız kaldım. Bazı yorumlarda ekran kartının yetersiz olduğu ve bu fiyata daha güçlü bir donanım olması gerektiği söyleniyor. Bu konuda fikri olan varsa, paylaşırsanız sevinirim.

Son olarak, MSI VECTOR 16 HX önerildi ancak soğutma sisteminin yetersiz olduğu ve fazla ses çıkardığı yönünde yorumlar var. Bu konuda da deneyimi olan varsa yardımcı olursa çok sevinirim.

Not: Bütçem 85.000 TL. Ayrıca, yetkili servis ve yedek parça temini konusunda sorun yaşanmasını istemiyorum. Model önerileriniz için şimdiden teşekkür ederim.

Görkem Say

Guru
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
25,538
Mobil uygulama gelistirmeyle ilgileniyorsa oyun isini bir kenera birakip MacBook Pro almak daha iyi olur aslinda ama oyun da oynamak istiyorsa 3-4 ay daha bekleyin yeni islemcili ve RTX 5000 ekran kartli laptoplar gelecek.

merakliarastir

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Macbook pro iyi ama bilmeyen için zor. Ayrıca oyuncu bilgisayarı da iyi. ( ağırlık sorun olmazsa oyuncu bilgisayarı al )