Cevabın için teşekkürler. Beklerken bir tane laptop buldum sence bu alınır mı? Acere kötü diyorlar sizce nasıl![]()
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
HP 250 G7 Core i3 1005G1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
HP 250 G7 Core i3 1005G1 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
![]()
Lenovo Ideapad 3 81WE008ETX Intel Core i3-1005G1 4GB Ram 128GB SSD Windows 10 15.6 inç Laptop - Notebook Fiyatları
Lenovo Ideapad 3 81WE008ETX Intel Core i3-1005G1 4GB Ram 128GB SSD Windows 10 15.6 inç Laptop - Notebook fiyatları Cimri'de. Lenovo Ideapad 3 81WE008ETX Intel Core i3-1005G1 4GB Ram 128GB SSD Windows 10 15.6 inç Laptop - Notebook ürününe ait kullanıcı yorumlarını, geçmiş döneme ait fiyat...www.cimri.com
LENOVO Ideapad 3 Amd Ryzen 3 3250u 8gb 256gb Ssd Freedos 14" 81w00057txs1 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
LENOVO Ideapad 3 Amd Ryzen 3 3250u 8gb 256gb Ssd Freedos 14www.trendyol.com
4 GB RAM olanları 8x2 yapabilirsin.
Attığın o model şu an piyasanın en iyisi ve F/P'si. Direk al derim.Cevabın için teşekkürler. Beklerken bir tane laptop buldum sence bu alınır mı? Acere kötü diyorlar sizce nasıl
Peki teşekkür ederim.Attığın o model şu an piyasanın en iyisi ve F/P'si. Direk al derim.
Acer kötü falan değildir. 10 senedir Acer laptoplar kullanıyorum. RAM'leri aldıktan sonra arttırmak koşuluyla i3-1005G1 olan laptopu veya Ryzen 3 3250U'lu olanı da alabilirsin. Aralarında öyle aman aman bir performans yok.Cevabın için teşekkürler. Beklerken bir tane laptop buldum sence bu alınır mı? Acer'e kötü diyorlar sizce nasıl
Peki sağ olun sanırım acer laptopu alacağım.Acer kötü falan değildir. 10 senedir Acer laptoplar kullanıyorum. RAM'leri aldıktan sonra arttırmak koşuluyla i3-1005G1 olan laptopu veya Ryzen 3 3250U'lu olanı da alabilirsin. Aralarında öyle aman aman bir performans yok.
Aman karışıklığa gelmesin, @Rizelimapper53'ın dediğini alın.Peki sağ olun sanırım acer laptopu alacağım.
Onu alın bence de.Peki sağ olun sanırım acer laptopu alacağım.
O birşey demedi ki iyi laptop olduğunu söyledi.Aman karışıklığa gelmesin, @Rizelimapper53'ın dediğini alın.
Pardon internet yavaş azcık ondan görmemişim.O birşey demedi ki iyi laptop olduğunu söyledi
Evet onun iyi dediği yani.O birşey demedi ki iyi laptop olduğunu söyledi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Pardon internet yavaş azcık ondan görmemişim
Cevaplarını için çok teşekkür ederim. İnşallah ay başı o laptopu alacağım.Evet onun iyi dediği yani.
Bu.
Halkbank davası yüzünden fiyatlar fırlayabilir, ne kadar erken alırsan o kadar iyidir.Cevaplarını için çok teşekkür ederim. İnşallah ay başı o laptopu alacağım.