Laptop'umu satıp ikinci el bir masaüstü sistem toplamayı düşünüyorum.
Sistemim bu şekilde;
Lenovo Ideapad 320 15IKB 80XL
Intel i5 7200U 2.50 GHz Turbo ile 2.71 GHz
8 GB DDR4 RAM 2400 MHz
940MX Nvidia Ekran kartı
1 TB Disk - 128 GB SSD
Klavyede bir kaç tuş basmıyor, bu yüzden klavyeyi değiştireceğim. Değiştirmişken de termal macun vs temizlik yaptıracağım. Kapakta biraz çizik var ama belli olmuyor desem yeridir. SSD'yi ben taktım, bir kaç kez de temizlik yaptım. Bu yüzden 2-3 kere cihazı açtım. Bir kaç vida yalama oldu, bir sorun yok ama. Hala cayır cayır kullanabilmekteyim. Sizce bu bilgisayarın ederi ne kadar ?
Örnek referans satışlar;
(Aynı Laptoplar)
Sistemim bu şekilde;
Lenovo Ideapad 320 15IKB 80XL
Intel i5 7200U 2.50 GHz Turbo ile 2.71 GHz
8 GB DDR4 RAM 2400 MHz
940MX Nvidia Ekran kartı
1 TB Disk - 128 GB SSD
Klavyede bir kaç tuş basmıyor, bu yüzden klavyeyi değiştireceğim. Değiştirmişken de termal macun vs temizlik yaptıracağım. Kapakta biraz çizik var ama belli olmuyor desem yeridir. SSD'yi ben taktım, bir kaç kez de temizlik yaptım. Bu yüzden 2-3 kere cihazı açtım. Bir kaç vida yalama oldu, bir sorun yok ama. Hala cayır cayır kullanabilmekteyim. Sizce bu bilgisayarın ederi ne kadar ?
Örnek referans satışlar;
(Aynı Laptoplar)
Lenovo İkinci El ve Sıfır Laptop Fiyatları sahibinden.com'da
Lenovo İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
Lenovo İkinci el ve sıfır dizüstü notebook bilgisayarlar GeT taksitli ödeme seçenekleriyle ilan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da
www.sahibinden.com
www.sahibinden.com