Yaşar Emir
Öğrenci
Arkadaşlar iPad 2017 128 GB yada 2500 TL ye kadar bir game laptobu alıcam genelde tek bir oyun oynuyorum ve bağımlı gibi bir şeyim (League of Legends) sizce hangisini almalıyım??
Zaten tabletten lol oynansa düşünmeden tablet alırım ama oynanmıyor.. sanırım bende laptop alıcamKendi tercihim laptop olur kullanış fonksiyonellik açısından ama taşıma durumu ipad daha rahat ikinci durum lol laptopda daha rahat oynanır sanırım
. Yanlış biliyorsun. Bahsetmeye çalıştığın şey Mac OSFonksiyonellik açısından olsun, kullanışlılık açısından olsun tabi ki laptop öneririm.
Bu arada iPad istiyorsanız, eğer alacağınız ,PC'nin sistem özellikleri iyi olursa zaten içine yanlış bilmiyorsam İOS yükleyebilirsiniz, hem Windows hem de İOS kullanırsınız. Kolay gelsin... Önerim Laptop olarak:
ASUS K541UJ-GO536T i5-7200U/4 GB DDR4/128 GB SSD/2 GB NVIDIA® GeForce® 920M/15.6"/W10 NOTEBOOK | Teknosa Alışveriş Sitesi - Herkes İçin Teknoloji
İşlemcisi 7. nesil. Ramide 4 gb yeterli. GTA 5 i bile oynarsınız
Test videosu:
iPad'de LoL oynayamazsınbağımlı gibi bir şeyim (League of Legends)
yav ben de sabahtandır diyorum yanlış mı okudum niye bu kadar yorum yapan kişi bundan bahsetmemişiPad'de LoL oynayamazsın![]()
Yok öyle bir şey cahil değiliz o kadar merak etme. Yanlış biliyorsun. Bahsetmeye çalıştığın şey Mac OS
iOS'un dosyalarını bulmada sana kolay gelsin.Yok öyle bir şey cahil değiliz o kadar merak etmeMesela emülatörler sayesinde yüklenebiliyor. Örneğin Bluestacks(Bu Android). Ama İOS yüklenebiliyor mu dediğim gibi tam bilmiyorum.
Sağol dostum.iOS'un dosyalarını bulmada sana kolay gelsin.
Sen oyuncusun, oyun bilgisayarı istiyorsun. İnsanların istekleri, beklentileri, ihtiyaçları birbirinden çok farklıZenginmisin Villada falan mı otuyorsun Ne Macbook u aklını mı kaçırdın o paraya süper bir oyuncu pc si toplarsın
Sen oyuncusun, oyun bilgisayarı istiyorsun. İnsanların istekleri, beklentileri, ihtiyaçları birbirinden çok farklı![]()
Ondan bahsetmiyorum. Bazı insanların ihtiyacı olanı sadece macOS karşılıyor. Biraz da seçim meselesi tabi ama özellikle mobil geliştiricileri macOS'u tercih eder. Multimedya ile uğraşan edebilir. Bazı programcılar Windows yada Linux değil, macOS kullanıyor. Herkes rahat olduğu sistemi kullanıyor ve onu övüyor. Bazısı da tek bir sistem kullanmıştır ve onu över. Gibi... Üstelik bildiğim kadarıyla macOS misal ses işleri ve müzik prodüksiyonu ile Windows'tan daha iyi başa çıkıyor. Yani kişisel tercih.Yüksek Donanımlı ekran kartı yerine Daha iyi bir işlemci ve anakart parası çıkabilir bazı şeylerden tasarruf edip ihtiyaçlarına yönelebilir![]()
Dersen gülerlerZenginmisin Villada falan mı otuyorsun Ne Macbook u aklını mı kaçırdın o paraya süper bir oyuncu pc si toplarsın
Ondan bahsetmiyorum. Bazı insanların ihtiyacı olanı sadece macOS karşılıyor. Biraz da seçim meselesi tabi ama özellikle mobil geliştiricileri macOS'u tercih eder. Multimedya ile uğraşan edebilir. Bazı programcılar Windows yada Linux değil, macOS kullanıyor. Herkes rahat olduğu sistemi kullanıyor ve onu övüyor. Bazısı da tek bir sistem kullanmıştır ve onu över. Gibi... Üstelik bildiğim kadarıyla macOS misal ses işleri ve müzik prodüksiyonu ile Windows'tan daha iyi başa çıkıyor. Yani kişisel tercih.
Dersen gülerlerÇünkü adamın ya ihtiyacı vardır ya kişisel tercihidir.
Laptop tabi ki de...Arkadaşlar iPad 2017 128 GB yada 2500 TL ye kadar bir game laptobu alıcam genelde tek bir oyun oynuyorum ve bağımlı gibi bir şeyim (League of Legends) sizce hangisini almalıyım??
saçma soru tekno yer karosu laptop performansı veremez...Arkadaşlar iPad 2017 128 GB yada 2500 TL ye kadar bir game laptobu alıcam genelde tek bir oyun oynuyorum ve bağımlı gibi bir şeyim (League of Legends) sizce hangisini almalıyım??
Sadece performans değil, League of Legens mobil oyun değilsaçma soru tekno yer karosu laptop performansı veremez...