Metinxxx
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 0
Sorunum şu laptop+monitör kullanıyorum laptop ekranda oyun ikincide youtube mesela youtubede işlem yaparken aşşa iniyor oyun bunun çaresi varmıdır ?
Vardır. Laptop'tan fn+f8 (bende f8) tuşuna basarak ayarlıyabiliyorsun. Yani en azından ben öyle yapıyorum.Sorunum şu laptop+monitör kullanıyorum laptop ekranda oyun ikincide youtube mesela youtubede işlem yaparken aşşa iniyor oyun bunun çaresi varmıdır ?
bende sizin gibi yapıyorum fakat oyun açıkya monitörden herhangi bir yere tıkladığımda oyun aşşa iniyor yinede teşşekkürler sizeVardır. Laptop'tan fn+f8 (bende f8) tuşuna basarak ayarlıyabiliyorsun. Yani en azından ben öyle yapıyorum.Ekli dosyayı görüntüle 4475
Sorunum şu laptop+monitör kullanıyorum laptop ekranda oyun ikincide youtube mesela youtubede işlem yaparken aşşa iniyor oyun bunun çaresi varmıdır ?
Aynı değer seçsemde sorun değişmiyor oyun oynarken mauseyi monütere geçirip herhangi bir yere tıkladığım zaman oyun aşşa iniyor lütfen yardımOyun ve masaüstünün çözürlüğünü aynı değer seçmeyi dene.
Tek oyunda mı böyle yoksa her oyunda mı? Oyunu pencere modunda "borderless" olarak açıp bir de öyle dene. ve oyun çöz. ve açıldığı ekranın çözünürlüğü aynı olsun.Aynı değer seçsemde sorun değişmiyor oyun oynarken mauseyi monütere geçirip herhangi bir yere tıkladığım zaman oyun aşşa iniyor lütfen yardım
Evet herşeyde oluyor.Her oyunda aynı sorun oluyor mu?
Tek oyunda mı böyle yoksa her oyunda mı? Oyunu pencere modunda "borderless" olarak açıp bir de öyle dene. ve oyun çöz. ve açıldığı ekranın çözünürlüğü aynı olsun.
Projektör derkken ?Windows tuşu+P te bas onu sadece projektöre getir olacaktır.