Laptop ihtiyacı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan NOA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

NOA

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba shiftdelete.net üyeleri

Bilgisayar ve geresinimleri konusunda bilgiye sahip olmadığım için siz değerli üyelerden yardıma ihtiyacım var.

Bir mimar olarak günümün ortalama 10 ila 12 saatini bilgisayar başında geçiriyorum şantiyeler yüzünden masa üstü bilgisayar kullanamıyoruz,

Archicad, Autocad, 3D max, Artlantis gibi programlar olmasa olmaz programlarımız bu programları rahatca kullanabileceğim bir taşınabilir bilgisayara ihtiyacım var.

Bu konuda bana yardımcı olursanız çok sevinirim.

Saygılarımla

Hedgehog!

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşım sana Dell Precision serisini öneriyorum.

İçerisinde bulunan Nvidia Quadro ekran kartı sayesinde, kullanmış olduğun programlardan tam performans alırsın.

Çünkü bu ekran kartı, barındırmış olduğu sürücüler sayesinde, programı tanıyıp ona göre çalışıyor.

Zaten Precision modellerine mobil Workstation da denebilir.

Saygılar...

ulash

Doçent
Reaksiyon puanı
10
En uygun dediğin laptop'ta harici grafik kartı bile yok ve fiyatı 2274$ !
Diğerleri de fiyat/performans açısından ona keza. O Laptoplara o para gerçekten boşa harcamadan başka birşey olmayacaktır.

yumluanarsist

Rektör
Reaksiyon puanı
280
En uygun dediğin laptop'ta harici grafik kartı bile yok ve fiyatı 2274$ !
Diğerleri de fiyat/performans açısından ona keza. O Laptoplara o para gerçekten boşa harcamadan başka birşey olmayacaktır.

Uygunluğunu ben seçmedim. Yanda yönlendirme kısmı var. Oradan, konuyu açan arkadaşın isteklerine göre seçimler yaptım. Karşıma 3 seçenek çıkardı. Ben de onları yazdım. İnceleyip karar vermek arkadaşın tercihi.