Laptop hangi ekran kartını kullanıyor ? [Laptoptan anlayanlar ?]

alpacino_34

Profesör
Reaksiyon puanı
497
merhaba grundig marka laptop var 2 ekran kartı var biri intel graphics 5570 diğeri ise nvidia 920M ancak ben nvidia yı kullanmak istiyorum . Oyun olarak left 4 dead 2 kasmadan oynanıyor ancak cs 1.6 kasıyor :confused:
oyun oynarken hangi ekran kartını kullanıyor
sistem özellikleri : 4GB RAM DDR3 İ5 İşlemci 2.20 ghz driverlarda eksik olabilirmi arkadaş sıfır almış dün arçelik bayisinden yardımcı olanlara teşekürler .:)

Mertcan39

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
benim leptop ta grundik yanında drivver cd si veriyorlar driver larını kurmuşmu cs 1.6 ya baktım benim pc nvidia da açıyor driverlar kuruksa hala açılmıyorsa nvidia denetim masasından cs 1.6 yı bulup manual açabilirsiiniz

Emir Timur

Doçent
Reaksiyon puanı
445
Oyun kısayoluna sağ tık - grafik işlemciyle çalıştır - nVidia olmuyor mu?

[Fi]Lounge

Asistan
Reaksiyon puanı
114
Oyuna gore otomatik gecis yapiyordur. Benim islemci ve ekran karti Amd. Hem islemcide ekran karti (APU) var hemde normal harici ekran karti. Bilgisayarim laptop. Dusuk grafik kullanan uygulamalarda islemcideki, yuksek grafik isteyen oyunlarda ise 2si de calisiyor. Guc seceneklerinden degistirilebilir grafikleri en ust perfomansi sec. AMD Radeon un ayarlarindan degistirilebilir grafik uygulama manitoru ayarlarindan bunu ayarlayabiliyorum. Ornegin CS GO yu guc tasarufuna alirsam islemcidekini yuksek performansa alirsam 2si birden calisiyor. NVIDIA kullanmadigim icin boyle bir ayar yeri var mi bilemiyorum...