Laptop Ghz Arttırma

orqhun12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
amd ryzen 7 3750h işlemciye sahibim 2.30 ghz var bunu arttırmak istiyorum oyunlarda daha iyi perfomans almak istiyorum fps sorunları yaşıyorum ünkü
bu işlem nasıl yapılır nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilecek varmıdır ?

amd ryzen 7 3750h 2.3ghz
8gb ram
nvdia gtx 1650

xScaryNight

Asistan
Reaksiyon puanı
73
amd ryzen 7 3750h işlemciye sahibim 2.30 ghz var bunu arttırmak istiyorum oyunlarda daha iyi perfomans almak istiyorum fps sorunları yaşıyorum ünkü
bu işlem nasıl yapılır nelere dikkat etmeliyim yardımcı olabilecek varmıdır ?

amd ryzen 7 3750h 2.3ghz
8gb ram
nvdia gtx 1650
İşlemcinin speed boost la kaç ghz olur maksimum onu öğrenin bu dediğiniz işlem overclock dur bu işlem de bilgisiyar uzmanlari yapabilir eğer eliniz yatkın değilse hiç ellemeyin uzmandan yardım alın o yapsın YouTube'dan video izleyerek de yapılmaz yanlış bişi yaparsanız bu sefer işlemcinizi yakarsınız hiç ellemeyin uzmana götürün iyi anlayan bu işlerden o yapsın iyi günler..

orqhun12

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İşlemcinin speed boost la kaç ghz olur maksimum onu öğrenin bu dediğiniz işlem overclock dur bu işlem de bilgisiyar uzmanlari yapabilir eğer eliniz yatkın değilse hiç ellemeyin uzmandan yardım alın o yapsın YouTube'dan video izleyerek de yapılmaz yanlış bişi yaparsanız bu sefer işlemcinizi yakarsınız hiç ellemeyin uzmana götürün iyi anlayan bu işlerden o yapsın iyi günler..
armoury create programından mod seçebiliyorum windows performance ve turbo modları bunları tıklayınca zaten ghz artıyor kullandıgı kendi kendine overclock yapıyor o halde ?