Yardım Laptop garanti

Niko_006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Merhaba. Laptopta ekran arizalandi. Goruntu titremesi ve karalma sorunu oluştu. Ne yapsam kendim çözemedim. Laptop acilir acilmaz titresim ve karalma oluyor ve öylede kilitleniyor kalıyor. Bir şey yaparken hiçbir yere girdeyini gormek mumkun olmuyor. Bende garanti var die. Tekniki servise gonderdim. Dediler yakın zamanda bilgi verecekler. Garanti dışı mi ya garanti içinde hall edilecek. Sizlerden bir sorum) sizce garanti dışı olabilir mi? Laptop elden dusmemis. Su falan dagilmamis. Ekranda cizik falan sinmak falan hiçbir şey yok. Garanti dışı olabilir mi?

KamtariR

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,862
Sevgili Niko, öncelikle belirtmem gerekir ki yazım dilim oldukça kötü, söylemek istediğini net ifade edemiyorsun, noktalama işaretlerine dikkat etmiyorsun, dilimize lütfen daha fazla önem ver.

Sorunun cevabına gelince, laptop eğer dışarıdan bir darbe almadı ise, bu arızada senin bir payın yok ise ve laptop alınış tarihi itibariyle garanti kapsamında ise muhtemelen servis garantiye dahil ederek tamir eder.

Aksi durumda garanti dışı kalır ve para ödeyerek tamir ettirirsin.

Niko_006

Öğrenci
Reaksiyon puanı
2
Sevgili Niko, öncelikle belirtmem gerekir ki yazım dilim oldukça kötü, söylemek istediğini net ifade edemiyorsun, noktalama işaretlerine dikkat etmiyorsun, dilimize lütfen daha fazla önem ver.

Sorunun cevabına gelince, laptop eğer dışarıdan bir darbe almadı ise, bu arızada senin bir payın yok ise ve laptop alınış tarihi itibariyle garanti kapsamında ise muhtemelen servis garantiye dahil ederek tamir eder.

Aksi durumda garanti dışı kalır ve para ödeyerek tamir ettirirsin.
Tamam teşekkürler. Ben Azerbaycanlıyım yazı için kusura bakma.