Laptop Fps Düşmesi Ve Kapanma

firatalkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm...Bende bi ''Casper'' laptop var daha 1 hafta öncesine kadar CSGO gibi oyunları rahat bir şekilde oynuyordum ama son 3-4 gündür, Oyuna girdikten 10-15 dakika sonra aniden fps düşüşü 100-120'den 10-15 ardından bilgisayarın kapanması gibi bir sorunla karşılaşıyorum.Isınmayla ilgili bir sıkıntı yok fan temizliği yapıldı.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler

firatalkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Format kesin çözüm olurmu?

Blackwater54300

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Temiz format atıp güncel sürüculeri yükleyin duzelmesse donanımsal sıkıntı var demektir servise ve civarda ki guvenilir teknik desteğe başvurabilirsiniz

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Arkadaşlar öncelikle Selamun Aleyküm...Bende bi ''Casper'' laptop var daha 1 hafta öncesine kadar CSGO gibi oyunları rahat bir şekilde oynuyordum ama son 3-4 gündür, Oyuna girdikten 10-15 dakika sonra aniden fps düşüşü 100-120'den 10-15 ardından bilgisayarın kapanması gibi bir sorunla karşılaşıyorum.Isınmayla ilgili bir sıkıntı yok fan temizliği yapıldı.Yardımlarınızı bekliyorum.Teşekkürler
senin sorunuz büyük ihtimal ghz düşmeden kaynaklanıyor format işe yaramayabilir eğer sorunun çözüldüyse virüs yada leptobun ısısından kaynaklı mhz düşmesi yaşanmış olabilir bu yüzden bazı şeyler yeniden yüklendiğinde bu mhz sorunları yeniden de başlayabilir eğer sorununz formatdan sonra hala devam ediyorsa thortlestop programı işinizi görecektir youtbde birsürü kullanım videosu var ztn

firatalkn

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Hocam sorun aniden CPU düşmesi oyundayken %50-%60 kullanımdam %8-%10 arasına düşüyor ve kapanıyor açıkcası çözümü hakkında net bir bilgi yok video olarak.

-Uncar_Blood-

Profesör
Reaksiyon puanı
1,174
Hocam sorun aniden CPU düşmesi oyundayken %50-%60 kullanımdam %8-%10 arasına düşüyor ve kapanıyor açıkcası çözümü hakkında net bir bilgi yok video olarak.
evet sorun çözümü bu programnda sen indir anlatırım ben ama bu ısıdan dolayı kaynaklanan bir düşme olabilir leptop malzemesi dışarı ısı yansıtmıyor olabilir bu prog sayesinde bunu eşitleyebiliriz olurda güvenmiyorsanız bundan daha güzel daha detaylı bir intelin kendi programı var Intel(R) Extreme Tuning Utility diye bir prog burdan basic tuning den overclock system kısmından ghz ayarlamalısınız en yükseğe çekmeyin biraz daha aşağısına çekebilirsiniz