Laptop fan yardımı lütfen

REDFOKS

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
201
eyer leptop uzun zamandır kullanıyorsan ve içine bakmadı isen toz kaplamıstır her tarafını ısınması gayet dogal..özellıkle fan hava çıkışının oldugu bölümü kontrol et tıkanmışsa temizle..

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
içini açmadan tabi.. garantisi gider yoksa.
bu arada hp laptoplarda genel olarak bir ısınma problemi var zaten..

karakartalbilal

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bende de casper nirvana var grafik uygulaması olan bir program oyun vb. işlemci ısısını arttıracak durumlarda 30 dk çalıştıktan sonra aşırı ısınmadan dolayı kapanıyor bu uygulamalar için soğutucu alıcam ama tam istediğimi verirmi kararsızım ama sanada bu alternatifleri aramanı söyleyebilirim :)

halflifett

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Elektrik supurgesinin dusuk ayarinda izgara araliklarindan tozu cekmeyi deneyebilirsin son care olarak. Ben kendi sorunumu oyle cozdum. Dikkat et cok kuvvetli cekersen fani bozabilirsin.

lucas123

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
süpürgeden ziyade bana alabileceğim benim laptopumun ölcülerine uyabilecek sogutucu lazım:tt2:

SKYNET

Doçent
Reaksiyon puanı
13
Sonradan Isınan hp nin ömrü azalmıştır demektir *

ahky

Profesör
Reaksiyon puanı
65
2,5 yıldır kullanıyorum ben bilgisayarımı (Dell) 16-17 saat açık kaldığını bilirim.bi yandan bişeyler indirir bi yandan oyun oynarım bi sıkıntı yaşatmadı Allaha şükür..4-5 ay önce bi tartışma oldu bütün gücümle sehpanın üzerine vurdum bilgisayarı ekranı kırıldı,kasada ufak defek çatlaklar oldu ama içini açmama gerek kalmadı taş mubarek:)ekranla yırttık.