Laptop Ekran Sorunu

bthnks3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
İyi günler herkeze iyi forumlar öncelikle , birkaç gün önce laptopumun ekranından görüntü gitti . Ekranında bir sorun olacağı düşüncesi ile harici bir monitöre bağladım ama monitörde sinyal görmedi laptopdan.Laptop Açılıyor fan sesi , hdd sesi geliyor ama hiçbir şekilde görüntü gelmiyor ve pc nin wireless tuşu vs. işlem görmüyor . Ram i söküp taktık hdd ye baktım bir terslik gözükmüyor gibi.Bu konuda bana yardımcı olabilicek , fikir verebilicek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
Marka :Datron
Model : AL-096

PropHeTe

Profesör
Reaksiyon puanı
2,397
bir darbe veya benzeri bir duruma maruz kaldımı ? dizüstünüz ekran kasa arası tutan noktalara açıkken biraz baskı uygulayın bir değişiklik olacak mı? yada ekran floresanıda patlamış olabilir serviste bakılmadan net bir şey söylemek aslında hatalı olur .C=

Vefasiz

Doçent
Reaksiyon puanı
0
Arkadaş büyük ihtimalle ekran kartı çortlamıştır bi teknik servise götür ekran kartını çıkartıp sıcak hava tutsunlar..Fazla ısındıgından dolayı öyle bi sorun verıyor..4-5 defa öyle bir pcler geldi.

Naaa

Profesör
Reaksiyon puanı
3
konuyla alakasız ama datron battı sahibi kaçtı diye duymuştum.datronda yıllarca çalışan arkadaşım söylemişti

bthnks3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bir darbe veya benzeri bir duruma maruz kaldımı ? dizüstünüz ekran kasa arası tutan noktalara açıkken biraz baskı uygulayın bir değişiklik olacak mı? yada ekran floresanıda patlamış olabilir serviste bakılmadan net bir şey söylemek aslında hatalı olur .C=
ekran floresanı patlamış olsa harici monitöre görüntü vermezmiydi ? Pc darbe görmedi ama güneş altında uzun sürece kaldı.

Arkadaş büyük ihtimalle ekran kartı çortlamıştır bi teknik servise götür ekran kartını çıkartıp sıcak hava tutsunlar..Fazla ısındıgından dolayı öyle bi sorun verıyor..4-5 defa öyle bir pcler geldi.
banada ekran kartı gibi geldi ama laptopun üzerindeki wireless tuşunun işlev görmemesi açıkcası kafamı karıştırdı.Yanlış anlamadıysam sıcaklık sorununu pc yi 1 gün sonrasında bile tekrardan açtığımda hiçbir farklılık göstermiyor.Ekran kartını dondurucuya koyanlar falan vardı önceden birkaç video da izlemiştim işede yarıyordu kimi dondurucuya kimi mikrodalgaya koyuyordu :)

bthnks3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
ekran floresanı patlamış olsa harici monitöre görüntü vermezmiydi ? Pc darbe görmedi ama güneş altında uzun sürece kaldı.

banada ekran kartı gibi geldi ama laptopun üzerindeki wireless tuşunun işlev görmemesi açıkcası kafamı karıştırdı.Yanlış anlamadıysam sıcaklık sorununu pc yi 1 gün sonrasında bile tekrardan açtığımda hiçbir farklılık göstermiyor.Ekran kartını dondurucuya koyanlar falan vardı önceden birkaç video da izlemiştim işede yarıyordu kimi dondurucuya kimi mikrodalgaya koyuyordu :)

+ Laptopun power tusuna bastığımda anında pc kapanıyor yani pc tam açılmıyor.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşım seninkine benzer sorun bendede var (güç tuşuna basıyorum(powerledi yanıyor)ama hdd yanmıyor ve elektrik takılmadanda acılmıyor ) açıldıgı zaman hdd yi görüp öle açılıyor sorunun ne oldugunu bilemedim elektrik desem ac moddada aynı sorunu veriyor önceden güçe basıyodum 10 -15 dk oyalanıyodum sonra kapatıp açıyodum açılıyodu şimdi hiç açılmıyor yardımcı olabilecek varsa lütfen ... !

bthnks3

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
benim laptopun anakartı yanmış , gerekli incelemeleride yaptım artık yeni bir anakart yada laptop almanın vakti gelmiş :)

S

SDN Okuru

SDN Okuru
datron bende kullanıyorum eski marka bir pc fazla dayanmaz derim sana
bazı programlarıda açamaz eski olduğundan

djvahset

Profesör
Reaksiyon puanı
5
benim laptopun anakartı yanmış , gerekli incelemeleride yaptım artık yeni bir anakart yada laptop almanın vakti gelmiş :)

soruyorum anakartın yandığını nasıl anladın? kardeşim senin sorun ekran kartı ile zannederim laptopun ekran kartı girişinde yada kendi ekranın bağlantılarında sorun var anakart felam değil yaa

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Benimde MSİ Laptop Öyle

Ekran Gelmiyor Herşey Çalışıyor

Beklemeye Alıyorum Çalışmaya Başlıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Konu güncel değil ama belki başka arkadaşların işine yarar diye yazıyorum, benim de aynı şey başıma geldi elektrik tesisatından olduğu ortaya çıktı başka bir yerde denedim durum düzeldi. ufak bir detay ama denemekte yarar olabilir..

S

SDN Okuru

SDN Okuru
laptop casper marka açıyorumm 30 dakika içinde karıncalı ekran çıkıyor ve hiçbir işlem yapılmıyor kapatıp tekrar açıyorumm açılıyor bir süre sonra yine aynı oluyor neden acaba bilen varmıı?

S

SDN Okuru

SDN Okuru
arkadaşlar 1 sorum olacaktı pc yiğenimdeyken ekran gitmiş laptopa akran geliyo tam windows başlatılıyor dediği anda yani windowsun simgesi yanıp sönmeye başlayınca ekran kararıyor pc nin açıldığını anlıyorum çünkü açılma sesi geliyor ekstra olarak güvenli moddan da pc ye girebiliyorum o zaman ekran gitmiyo ne yapmam gerekli

S

SDN Okuru

SDN Okuru
abim bende fişteyken çalışıyor pildeyken hiç bir tepki vermiyor power tuşuna da bastım ama açılmıyor

S

SDN Okuru

SDN Okuru
kardeş sen pcni projeksiyon makinesine tak ordan eğer işletim sistemin win 7 ise ctrl+p yap belki olur

S

SDN Okuru

SDN Okuru
beyler acil yardım edin datron areo tw3 laptop'um vardı power tusuna basıyorum ekrana görüntü gelmiyor servise gitti anakart sorunu var dedi 2 kere gitti olmadan geri geldi 1)olmaması mümkün mü ? 2)asıl servisine birdaha verdim bekliyorum olmazsa anakartı komple değiştirin desem kesin çözüm olur mu garantisi de yok

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Casper nrvana ultrabook kullanıyorum aniden ekran gitti yani mause falan gozukuyor hareket edebiliyor ses açınca ses butonu gozukuyor pc çalışıyor fakt dediğim gibi goruntu gelmiyor ne yapabilirim

S

SDN Okuru

SDN Okuru
benimde asus leptop var i5 4gb ram 1 ekram kartı 500 gb hartdisk benim sorununm leptobumu çantayla beraber elimden yani çantanın içinde kapalı iken düş tü ekran yeşil pem be karın calanıyor neyapmalıyım sorun ne olabilir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
ARKADAŞLAR SAMSUNGR522 laptop kullanıyorum power düğmesine basıyorum power ışığı yanıyor fakat görüntü gelmiyor diğer ışıklar yanmıyor ama pc çalısıo fanlar felan sorun nedir

S

SDN Okuru

SDN Okuru
toshiba laptop bazı oyunlarda karıncalanma yapıyor çözüm varsa söylermisiniz