- Konuyu başlatan
Barisguzel1
Barisgzl1
- Reaksiyon puanı
- 68
Vallaha çok garip sorunlar var bi bilsen.Senin durum değişik benziyor olmuyorsa eline kadar yardımcı oldun sana yardımcı olacaktır.
Vallaha çok garip sorunlar var bi bilsen.Senin durum değişik benziyor olmuyorsa eline kadar yardımcı oldun sana yardımcı olacaktır.
Bize PC'nin özelliklerini yazar mısın?Vallaha çok garip sorunlar var bi bilsen.
İ3 2.nesil 3 GB ram GT 520M.Bize PC'nin özelliklerini yazar mısın?
Intel HD Graphics 3000'i kur.İ3 2.nesil 3 GB ram GT 520M.
Nasıl olacak o ?Intel HD Graphics 3000'i kur.
Bu siteden Intel sürücü indirmeye çalıştım sistem gereksinimleri karşılamıyor dedi.![]()
Intel® Graphics Driver for Windows* [15.28]
*EOL* This package installs the Intel® HD Graphics Driver version 15.28.24.4229 (9.17.10.4229) for Windows 7*, Windows 8*, and Windows 8.1*downloadcenter.intel.com
Evet.Bilgisayarınızı götürdüğünüz kişiye güveniyor musunuz?
Donanımsal sıkıntı olduğunu düşünüyorum,o yüzden sordum.
Ordada ekran kartı gözükmüyor.Donanımsal sıkıntı olduğunu düşünüyorum,o yüzden sordum.
Sizden bir ricam olacak
Aygıt Yöneticisinden,Görüntü bağdaştırıcıları bölümünü açıp bize ekran görüntüsü olarak atabilir misiniz?
Belki bilgisayarınız ekran kartını görmüyor olabilir.
Windows Güncellemelerinde Dil Dışındakilerin Hepsini Yap Kendisi Yüklüyor Bendede Böyle OlmuştuOnu yaparkende hata veriyor.
Güncelleme yapamam.Windows Güncellemelerinde Dil Dışındakilerin Hepsini Yap Kendisi Yüklüyor Bendede Böyle Olmuştu
Bilgisayarınız ekran kartını tanımlayamıyor.Ordada ekran kartı gözükmüyor.
Aygıt yöneticisinde 2 ekran kartı var birini tanımıyor.Bilgisayarınız ekran kartını tanımlayamıyor.
O zaman benim fikrimce sorun donanımsal ama yanılıyor olabilirim.Driver sorunundan da olabilir.
O Halde Ana Güncellemeleri Değil İsteğe Bağlı Olanları YapacaksınGüncelleme yapamam.
Müsait bi zamanda ss Atacam SS atana kadar başka şekilde yardımcı olursanız sevinirim. Yanlız göstermemi istediğiniz yer neresi ?Aç göster yardımcı olak sana.
Denemediysen onu dene. Olmazsa Ivy Bridge CPU ise Intel HD Graphics 4000 kurman lazım.Bu siteden Intel sürücü indirmeye çalıştım sistem gereksinimleri karşılamıyor dedi.
Vallaha sorunlar bitmiyor nasıl bişey anlamadım.Denemediysen onu dene. Olmazsa Ivy Bridge CPU ise Intel HD Graphics 4000 kurman lazım.
İkiside.Sistemde dual GPU var bunda okeyiz. İntel HD'nin kartı mı görünmüyor yoksa Nvidia GT 520M mi görünmüyor?
Discord'a gelirseniz belki sorununuzu halledebilirim TeamViewer üstünden.İkiside.
Anladım.Discord'a gelirseniz belki sorununuzu halledebilirim TeamViewer üstünden.
Güncelleme yapamam.
Vallaha sorunlar bitmiyor nasıl bişey anlamadım.
Aygıt yöneticisinde 2 ekran kartı var birini tanımıyor.
Yeni formatlandı yinede böyle hatalar veriyor.Temiz bir Windows kurulumu yapmadan bu konu kapanmaz gibi görünüyor..
O halde altını/üstünü çizerek söylüyorum:Yeni formatlandı yinede böyle hatalar veriyor.
Temiz bir Windows kurulumu yapmadan
Yemin ederim çok garip sorunlar var.O halde altını/üstünü çizerek söylüyorum:
vice city nasil kasiyo .d windows xp de bile çalişirIntel sürücü yüklerken verdiği hatayı çözdüm yanlış yüklüyormusum ndivia sürücüsü yükleyemedim vakit yetmedi denemek için GTA Vice City oynadım biraz kasıyordu normal bu durum mudur?