Laptop Ekran Kartımı Değiştirmek İstiyorum

projector869

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba arkadaşlar başlıkta belirttiğim gibi ekran kartımı değiştirmek istiyorum artık sıktı gerçekten kötü olduğu için oyunlarda iyi performans alamıyorum aşağıda attıgım linkte ekran kartım yazıyor bu işlerle pek alakam olmadığı için bazı arkadaşların sölediği buydu ekran kartı burada yazıyormuş sanırım bunun üst düzeylerinde neler olursa olsun alırım yardım edermisiniz.Teşekkürler...

http://i.hizliresim.com/m8WbdR.jpg

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
İntel HD graphics anakarta çakılıdır işlemciyle tümleşik ekran kartı değişimi olmaz. Marka model verirseniz ekran kartı takıp takamayacağınızı ben size söylerim. Anakartta takacak yer yoksa yapacak bişey yok sadece anakartına uygun iyi bir işlemci alabilirsin ama masrafa hiç gerek yok yeni kaptop almanı tavsiye ederim.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
İntel HD graphics anakarta çakılıdır işlemciyle tümleşik ekran kartı değişimi olmaz. Marka model verirseniz ekran kartı takıp takamayacağınızı ben size söylerim. Anakartta takacak yer yoksa yapacak bişey yok sadece anakartına uygun iyi bir işlemci alabilirsin ama masrafa hiç gerek yok yeni kaptop almanı tavsiye ederim.

Samsung NP350E7C

modeli bu sanırım 8gb ram var bunu artırmayı düşünüyorum zaten harddiski ssd yaptım ekran kartı değişmesse başka ne değiştirebilirim acaba bi yardım edermisiniz ve tavsiyelerinizi sölermisiniz

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Samsung NP350E7C modeli var ekran kartımı değiştiremessem başka ne değiştirebilirim harddiski ssd yaptım başka ne değiştirebilirim performans için