Nvidia® GeForce 9300M G DirectX 10 512 MB
Nvidia alsürücü sorunu yaşamazsın
bence nvidia al physx desteği falan var ekstra özellik açısından nvidia daha cazip
ATI de yaşanıyor mu ki?? :wassat:
Ati Mobility Radeon HD 3470 256MB Paylaşımsız daha iyi tabiki.
Neye dayanarak söylüyorsun? 9300'ün kendine özel 256 MB belleği ve gerektiğinde sistem belleğinden otlanma özelliği var.
Her şeyin bellek olmadığını ben de biliyorum. Zaten verdiğin linki de inceledim. Arkadaşın paylaşımsız 256 diyerek daha iyi demesine cevap verdim sadece.
Testleri veya tabloları bir kenara atacak olursak, sırf tecrübeme dayanarak oyunlar için nVidia'nın daha iyi olduğunu söylüyorum. Millet Ati Mobility Radeon x1900 ile oynayamazken ben nVidia GeForce Go 7200 ile oynayabiliyordum. Verdiğin linkten ikisini bir karşılaştır istersen.
Her şeyin bellek olmadığı gibi memory or shader hızı olmadığını da gayet tabi görebiliyoruz...
Neye dayanarak söylüyorsun? 9300'ün kendine özel 256 MB belleği ve gerektiğinde sistem belleğinden otlanma özelliği var.
Bişeye dayanarak söylemiyorum.konuyu açan arkadaş iki seçenek sunmuş bende bunu söyledim.
Bahsettiğin oyun muhtemelen Crysis`dir.Çünkü aynı olay benimde arkadaşların başına geldi ATI X1550 vardı bir arkadaşta zorlandı biraz Crysisde nVidia 7300 LE mi neydi başka bir arkadaşın kartının modeli nVidia karta sahip arkadaş daha performanslı rahat oynayarak oyunu bitirdi yazın hemde kaç defa =D ATi kullanan arkadaşım oynarken baya zorlandığını fakat geciken driver güncellemeleriyle rahat ettiğini söylüyordu yazın başında driverları ben yükletmiştim hatta ikisinide:happy: nede olsa Crysis`in arkasında nVidia var =)