Laptop ekran kartı değişimi ?

pillibebek_

Profesör
Reaksiyon puanı
145
her laptopun ekran kartı şak diye değişmiyor ne yazık ki. Laptopunun ekran kartının değiştirilebilir olup olmadıgını araştırmalısın

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu modelde MXM slotu mevcut. Ekran kartını değiştirebilirsin. Ama yeni ekran kartına vereceğin para alacağın performansa deymeyecektir.

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
çok teşekkür ederim hızlı cevabınız için :)
peki gösterdiğim ekran kartı ile değişim olur mu ?
Bu ekran kartı laptoplar için uygun değil. Emin olmak için laptobun altındaki etiketin fotoğrafını atar mısın tam model yazacak. Disassembly videolarında farklı sonuçlar çıkıyor.

aferturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Bu ekran kartı laptoplar için uygun değil. Emin olmak için laptobun altındaki etiketin fotoğrafını atar mısın tam model yazacak. Disassembly videolarında farklı sonuçlar çıkıyor.
ssd takviyesi ve sıfırdan 8gb ram almayı düşünüyorum gene de mi perfermans değişmez ?

Ekli dosyalar

• 20160804_235159.jpg
    20160804_235159.jpg
    886.5 KB · Görüntüleme: 487

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
ssd takviyesi ve sıfırdan 8gb ram almayı düşünüyorum gene de mi perfermans değişmez ?
Çelişkili ürün açıklaması ve incelemesi yapan videolardan sonra detaylı bir araştırma yaptım. Anakartta MXM slotu yok ve pcb'ye gömülü. Türkiye modellerinde MXM slotu yok. Aynı modelde bir MXM slotu gördüm. Yüksek ihtimalle de sizinkinde de yok.

aferturk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Çelişkili ürün açıklaması ve incelemesi yapan videolardan sonra detaylı bir araştırma yaptım. Anakartta MXM slotu yok ve pcb'ye gömülü. Türkiye modellerinde MXM slotu yok. Aynı modelde bir MXM slotu gördüm. Yüksek ihtimalle de sizinkinde de yok.
teşekkürler o zaman ssd takviyesi ile biraz daha ömrünü uzatcaz laptopun :)