Soru laptop duman cıkması

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan yfus
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

yfus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
acwr nitro 5 an 515 57 model laptop ubun termal macun degısımını yaptım ama ilk degildı ve harddisk yeri bostu onun altında rama benzer biryer vae ama ram degıl pcyi actıgımda ışık yanmıyor şarjı taktıgımdada şarj ışıgı yanmıyor her guc verdıgımde duman ve yanık kokusu cıkıyor ne olmus olabilir ama anakart ve

ydahS milS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,876
acwr nitro 5 an 515 57 model laptop ubun termal macun degısımını yaptım ama ilk degildı ve harddisk yeri bostu onun altında rama benzer biryer vae ama ram degıl pcyi actıgımda ışık yanmıyor şarjı taktıgımdada şarj ışıgı yanmıyor her guc verdıgımde duman ve yanık kokusu cıkıyor ne olmus olabilir ama anakart ve
Bu durum ciddi bir sorun gibi görünüyor. Yanık kokusu ve duman çıkması, anakart veya diğer bileşenlerde bir arıza olduğunu gösterebilir.

yfus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
bugun servise götürdüm bıraktım ama anakart ve islemci yerınden cıkmadı duman her guc verdıgımde baska yerden cıktı peki tamiri mümkünmüdür

ydahS milS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,876
Tamir mümkün olabilir, ancak tamir edilebilirlik ve maliyet konusunda bir teknisyenin görüşüne ihtiyaç duyulacaktır. Onarım sürecinde, hasar gören bileşenlerin tamir edilip edilemeyeceği veya değiştirilmesi gerekip gerekmediği belirlenecektir.

yfus

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
peki neden boylr bisey olmus olabilir nerde hata yaptım aceba

ydahS milS

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
6,876
Anakart ve işlemci gibi bileşenlerde meydana gelen sorunların birçok farklı nedeni olabilir. Örneğin, yanlış bir montaj, elektriksel bir sorun, aşırı ısınma veya bileşenlerin doğal olarak yaşlanması gibi faktörler sorunlara yol açabilir.