Mert Ahmet
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 41
Laptop almayı düşünüyorum büyük ihtimal internetten sipariş vericem havale ile ödeme yapıcam ya da eğer imkan varsa kapıda ödeme yapıcam annem kredi kartı kulanmaktan kaçınıyor.
Öncelikli olarak oyun oynıycam ve Photoshop, 3DS Max kullanmayı düşünüyorum. Oyun olarak genelde MMORPG oynarım ama 9 aydır bilgisayarım yok ve bu 9 ayın acısını çıkartmak istiyorum
. Crysis, BattleField, S.T.A.L.K.E.R, HAWX, Alien vs Predator.... gibi oyunları orta/üst ayarlarda oynatabilecek bi donanımı olsun istiyorum. Biraz baktım tabi laptoplara. Öyle marka takıntım yok şuan ille de şu marka olsun demiyorum.
2000 TL de bütçe ayırdım. Laptopun yanında Logitech A320 2.1 hoparlor, kablosuz mouse, USB Çoklayıcı almayı düşünüyorum. Bunların dışında bi öneriniz varsa lütfen yazın
Öncelikli olarak oyun oynıycam ve Photoshop, 3DS Max kullanmayı düşünüyorum. Oyun olarak genelde MMORPG oynarım ama 9 aydır bilgisayarım yok ve bu 9 ayın acısını çıkartmak istiyorum

2000 TL de bütçe ayırdım. Laptopun yanında Logitech A320 2.1 hoparlor, kablosuz mouse, USB Çoklayıcı almayı düşünüyorum. Bunların dışında bi öneriniz varsa lütfen yazın