Laufeyson
Rektör
Evde bir tane laptop var. Şarja takıp güç düğmesine basıyorum. Fanlar dönüyor 1 saniye sonra duruyor. Ve açılmıyor? Ne yapmam gerekiyor?
@EFI Shell yardımcı olabilir misin?
Laptobun özellikleri ve marka modeli nedir?Evde bir tane laptop var. Şarja takıp güç düğmesine basıyorum. Fanlar dönüyor 1 saniye sonra duruyor. Ve açılmıyor? Ne yapmam gerekiyor?
Bakıyorum hemen.Laptobun özellikleri ve marka modeli nedir?
Garantisi yok.Bende de olmuştu servise gönder hiç uğraşmaya değmez.
Olmadı.Bataryasını çıkarıp açmayı deneyin
Acer Aspire 5030.Laptobun özellikleri ve marka modeli nedir?
Şarj aldığına eminmisiniz bilgisayarınBakıyorum hemen.
Garantisi yok.
Olmadı.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Acer Aspire 5030.
Evet şarj ışığı yanıyor.Şarj aldığına eminmisiniz bilgisayarın
Nasıl açarım hiç bilmiyorum.Anakart sıkıntısı buyuk ihtimal. psu degistirdiginiz halde acilmiyorsa. mumkunse makine uzerindeki tum kartlari vs cikarin. sadece anakart + islemci kalsin. o zamanda calismiyorsa biosunu resetleyin ve tekrar deneyin. gene acilmazsa anakart olmasi muhtemel. (ALINTIDIR)
Bakalım buradan çözemezsek öyle yapacağım.@EFI Shell ile özelden iletişime geçin![]()
BIOS pilini söküp açmayı dene. Olmazsa büyük ihtimalle kısa devre vs. vardır.Bakalım buradan çözemezsek öyle yapacağım.
Onu nasıl yapacağım? Laptopu açınca neresinde?BIOS pilini söküp açmayı dene. Olmazsa büyük ihtimalle kısa devre vs. vardır.
O değişiyor cihaza göre. İnternetten bakabilirsin.Onu nasıl yapacağım? Laptopu açınca neresinde?