Behzat Ç.
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 107
benim laptopumdan bayağı yanık kokusu geliyor ve cs go da ısınmaktan kapanıyor oyun oynarken pc ye fazla dokunamıyorsunuz çünkü sıcaktan yakıyo
benim laptopumdan bayağı yanık kokusu geliyor ve cs go da ısınmaktan kapanıyor oyun oynarken pc ye fazla dokunamıyorsunuz çünkü sıcaktan yakıyo
Ama yanık kokusu yok diyorbenim laptopumdan bayağı yanık kokusu geliyor ve cs go da ısınmaktan kapanıyor oyun oynarken pc ye fazla dokunamıyorsunuz çünkü sıcaktan yakıyo
Yanmamisti sanırım ama şimdi yani herhalde bastım düğmesine açılmadı bu sefer powerda yanmıyor PC çöp olduAma yanık kokusu yok diyor
Powerda hiç yanmıyor pcyi yaktım sanırımYanmamisti sanırım ama şimdi yani herhalde bastım düğmesine açılmadı bu sefer powerda yanmıyor PC çöp oldu
Anakart iptalYanmamisti sanırım ama şimdi yani herhalde bastım düğmesine açılmadı bu sefer powerda yanmıyor PC çöp oldu
Mesaj otomatik birleştirildi:
Powerda hiç yanmıyor pcyi yaktım sanırım![]()
Alakası bile yok. Anakart yansa hiç bir tepkime alamazsın cihazdan.Eğer fişe takılı ise anakart yanmış olabilir.
Artık Powera basıyorum power isigida yanmıyor PC gitti mi şimdi :/Alakası bile yok. Anakart yansa hiç bir tepkime alamazsın cihazdan.
Hard diskte değil.Yok laptopun üstüne bir şey düşürdün mü vs .Biraz sallamasyon cevaplar veriyorsun.
2 ihtimal var. ya fanınız arızalı tam çalışmadığı için direk elektriği kesiyor pc.
yada anakartı üstünde ki çipte arıza var. başka yerde sorun aramamak lazım. Ama büyük ihtimalle anakartın üstünde ki çipte sorun.
But arada içini açtım acaba kablolar falan yerinden mi oynadı diye düşündüm bağlama kısımlarına az baskı uyguladim ve kapattım Powera bastım sonra cd/DVD rom açıldı ve power ondan sonra hiç yanmıyor bileAlakası bile yok. Anakart yansa hiç bir tepkime alamazsın cihazdan.
Hard diskte değil.Yok laptopun üstüne bir şey düşürdün mü vs .Biraz sallamasyon cevaplar veriyorsun.
2 ihtimal var. ya fanınız arızalı tam çalışmadığı için direk elektriği kesiyor pc.
yada anakartı üstünde ki çipte arıza var. başka yerde sorun aramamak lazım. Ama büyük ihtimalle anakartın üstünde ki çipte sorun.
Fan sesi var mı ?Artık Powera basıyorum power isigida yanmıyor PC gitti mi şimdi :/
But arada içini açtım acaba kablolar falan yerinden mi oynadı diye düşündüm bağlama kısımlarına az baskı uyguladim ve kapattım Powera bastım sonra cd/DVD rom açıldı ve power ondan sonra hiç yanmıyor bile
Ozaman chipset yanmış olabilirArtık Powera basıyorum power isigida yanmıyor PC gitti mi şimdi :/
But arada içini açtım acaba kablolar falan yerinden mi oynadı diye düşündüm bağlama kısımlarına az baskı uyguladim ve kapattım Powera bastım sonra cd/DVD rom açıldı ve power ondan sonra hiç yanmıyor bile
Yok Reis Fan sesi maalesefFan sesi var mı ?
Ozaman chipset yanmış olabilir
Chipset kaç paradır aşağı yukarı?Fan sesi var mı ?
Ozaman chipset yanmış olabilir
150 200 yani laptoba göre değişirYok Reis Fan sesi maalesef
Chipset kaç paradır aşağı yukarı?
Alakası bile yok. Anakart yansa hiç bir tepkime alamazsın cihazdan.