aynenYeni alınmış bir bilgisayarda disk sorunu ihtimali yüzde 10. Buna nazaran diski görüyormuş gibi kesin konuşmanız anlamsız.
aynenYeni alınmış bir bilgisayarda disk sorunu ihtimali yüzde 10. Buna nazaran diski görüyormuş gibi kesin konuşmanız anlamsız.
şimdi ben ne yapacağım.
Firma bazlı olup değişkenlik gösterebilir. Tersane geneline alınan 50 cihazdan 25 tanesi disk sorunlu çıktı. ihtimal olamaz sanırım.Yeni alınmış bir bilgisayarda disk sorunu ihtimali yüzde 10. Buna nazaran diski görüyormuş gibi kesin konuşmanız anlamsız.
ilk format at olmazsa garantiye ver bence yazilimsal cunku yeni bir pcde disk bozulma olasigi cok dusukşimdi ben ne yapacağım.
olmaz.TeamViewer kurup bana ID ve şifreyi mesajla atarsan sistemine bakayım.
Hocam ne tersanesinden bahsediyorsunuz, workstation'dan bahsetmiyoruz.Firma bazlı olup değişkenlik gösterebilir. Tersane geneline alınan 50 cihazdan 25 tanesi disk sorunlu çıktı. ihtimal olamaz sanırım.
CrystalDiskInfo yükleyip ekran görüntüsünü paylaşır mısınolmaz.
Ben ihtimali söylüyorum. Diskin sağlam olduğu anlamına gelmez. Konu farklı boyutlara ilerledi. Nasıl ister ise öyle yapsın tabi kiHocam ne tersanesinden bahsediyorsunuz, workstation'dan bahsetmiyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CrystalDiskInfo yükleyip ekran görüntüsünü paylaşır mısın
tmmHocam ne tersanesinden bahsediyorsunuz, workstation'dan bahsetmiyoruz.
Mesaj otomatik birleştirildi:
CrystalDiskInfo yükleyip ekran görüntüsünü paylaşır mısın
bildiginiz konularda yardimci olun bilginiz dahilinde degilse sacma sapan mesaj kasmayinFirma bazlı olup değişkenlik gösterebilir. Tersane geneline alınan 50 cihazdan 25 tanesi disk sorunlu çıktı. ihtimal olamaz sanırım.
link verseneCrystalDiskInfo yükleyip ekran görüntüsünü paylaşır mısın
Bilgim dahilinde konuşuyorum. Size kalmış birşey ilerde disk tarafında sorun yaşamayın diye söylüyorum sadece. Ezbere konuşmuyorum.bildiginiz konularda yardimci olun bilginiz dahilinde degilse sacma sapan mesaj kasmayin
link versene
Ezbere konuşuyorsunuz, başından beri disk sağlam mı, sorun var mı vs diye sormak yerine disk gidiyor diyorsunuz.Bilgim dahilinde konuşuyorum. Size kalmış birşey ilerde disk tarafında sorun yaşamayın diye söylüyorum sadece. Ezbere konuşmuyorum.
Diskin bir yere gitmiyor, bahsettiğim ayarı yaparsan sorunun düzelecektir.DİSK %99. oh be rahatladım
çok teşekkürler abiDiskin bir yere gitmiyor, bahsettiğim ayarı yaparsan sorunun düzelecektir.