Laptop açarken yaptığımız büyük hata [VİDEOLU]

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Bu videoda notebook cihazlarımızın tamirlerini veya temizliklerini yaparken dikkat etmemiz gereken önemli bir konudan bahsettim. Eğer konu hakkında merak ettiğiniz soru olursa bu başlık altında sorabilirsiniz.

İyi seyirler :)

[video=youtube;rx1JxkDBp6o]https://www.youtube.com/watch?v=rx1JxkDBp6o[/video]

ByBerk

Profesör
Reaksiyon puanı
3
ben hep diyorumda kimse inanmıyor yok ne alaka fln işte cahillik ..

Neyse çok iyi bilgilendirme olmuş devamını bekliyoruz :)

Bepob

Profesör
Reaksiyon puanı
302
Abi çok önemli bilgiler vermişsin Allah razı olsun gerçi ben açmıyorum ama servisdekilere bile izlettirmek lazım bunu :)

Ayrıca ayrıntıda güzel bi reklam vermişsin :D

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Teşekkürler arkadaşlar elimden geldiğince yararlı videolar paylaşmaya çalışacağım

S

SDN Okuru

SDN Okuru
"cogu teknik servislerin bile bilmedigini gordum" gece gece ne guldum be. videoyu hazirlayan arkadasin biyiklari yeni terlemeye baslamis anlasilan...

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
"cogu teknik servislerin bile bilmedigini gordum" gece gece ne guldum be. videoyu hazirlayan arkadasin biyiklari yeni terlemeye baslamis anlasilan...

Eğer teknik servis iseniz çevrenizi çok iyi bilirsiniz. Değilseniz de bıyıklarımın terlediğini düşünmeniz gayet doğal.

S

SDN Okuru

SDN Okuru
Teşekkürler çok güzel ve açık şekilde anlatmışsın. Vidaları sondan başlayıp montalamak gerekmiyormuydu ?

/xo/

Dekan
Reaksiyon puanı
226
Hocam eline sağlık da, o kaktüs ne öyle :devil2: Sağlam güldüm :P

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şeklini kastettim :D

1 liralık kaktüs zaten üstündeki yeşil şeyde plastikmiş silikonla yapıştırmışlar dün akşam farkettim onuda :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -
[MENTION=350013]memogoren[/MENTION],

Bir dakika ben kaktüsün şeklini daha yeni farkettim inan böyle olduğunu bilseydim onu ordan kaldırırdım :D :D

Elusive

Dekan
Reaksiyon puanı
260
Şeytan ayrıntıda :devil:
O şekil ne harbiden öyle ya :D
Video faydalı olmuş hocam teşekkürler. Benim bu sitede en büyük eksiklik olarak gördüğüm şeylerden biri, kısa bilgilendirici videoların olmaması. Devamını bekliyoruz :)

Seyhoo

Dekan
Cezalı
Reaksiyon puanı
741
Şeytan ayrıntıda :devil:
O şekil ne harbiden öyle ya :D
Video faydalı olmuş hocam teşekkürler. Benim bu siteden en büyük eksiklik olarak gördüğüm şeylerden biri, kısa bilgilendirici videoların olmaması. Devamını bekliyoruz :)

Ben resmen sübliminal mesaj vermişim videoda :D Bu akşamda bir tane daha çekeceğim kaktüsle beraber :)

RedDevil

Profesör
Reaksiyon puanı
19
[MENTION=374341]Seyhoo[/MENTION] güzel anlatım. Dediğin doğru sırayı takip etmeyen tamirciler gördüm. Bilgisayar okumadım ama ben bile o sıraya göre temizliyorum ailemin laptoplarini 😊🌵kaktüs güzelmiş 😀 esetci seni 😀

S

SDN Okuru

SDN Okuru
O numaralara hıc dıkkat etmemıstım acarken ıyı oldu bunu ogrendıgım eyw.