canberk sagnak
Profesör
özellikleri
intel i7 5500u işlemci
8 gb 1600mhz ram
gt840m 2 gb ekran kartı
1tb hdd
win 10
intel i7 5500u işlemci
8 gb 1600mhz ram
gt840m 2 gb ekran kartı
1tb hdd
win 10
Son düzenleyen moderatör:
Henüz oyun çıkmadı ancak pes şimdiye kadar sistemi zorlayan bir oyun olmadı. Yüksek ayarlarda rahat oynabilirsiniz diye düşünüyorum umarım yanılmam.özellikleri
intel i7 5500u işlemci
8 gb 1600mhz ram
gt940m 2 gb ekran kartı
1tb hdd
win 10
Gta 5'i normal-high arası rahat oynatıyor.pes fazla sistem gereksinimi gerektiren bir oyun değil, gt940m'de gta 5 bile oynayabilirsiniz.
duyanda i3-3110m hd grafik gnb 1562 a1 i3 grundig notebook var sanır bu gta3 oynatıyor asphalt 8 de oynuyor elemanın biri gürültüsü ile kafamızı şişiriyor o koca bebek çünkü...
sistem gereksinimleri belli olmuş en düşük gtx550 ekran kartı istiyormuş internetten yaptığım araştırmaya görede bu kart benimkinden iyiymiş o nedenle çalışmıcak heraldeHenüz oyun çıkmadı ancak pes şimdiye kadar sistemi zorlayan bir oyun olmadı. Yüksek ayarlarda rahat oynabilirsiniz diye düşünüyorum umarım yanılmam.
zaten gta5 i bende bu bilgisayarla gayet rahat bitirdim ama internete göre pes 2017 bendekinden iyi kart istiyomuş GeForce GTX 550 Ti vs 940MGta 5'i normal-high arası rahat oynatıyor.
Onlar sahte dostum . Daha ortada fol yok yumurta yok. Gtx550 istese bile sen gine çok rahat oynarsın . Her firma sistem gereksinimlerini abartır.sistem gereksinimleri belli olmuş en düşük gtx550 ekran kartı istiyormuş internetten yaptığım araştırmaya görede bu kart benimkinden iyiymiş o nedenle çalışmıcak heralde
gerçi karşılaştırma yaptığım sitede güvenilirmi bilmiyorum gtx550 gt940m den iyimiOnlar sahte dostum . Daha ortada fol yok yumurta yok. Gtx550 istese bile sen gine çok rahat oynarsın . Her firma sistem gereksinimlerini abartır.