Mert Şefik
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 3,580
Merhaba arkadaşlar benim bir pc var çok ısınıyor ne yapabilirim
Ilk olarak marka modeli nedir öğrenelim?Merhaba arkadaşlar benim bir pc var çok ısınıyor ne yapabilirim
Çok ısınıyorsan kastım 30 dk felan sonra klavyeye dokunamaz hale geliyorNeye göre kime göre çok ısınıyor? Bana göre 90 derece normel bir derece size göre belki 50 derece çok yük altında tam sıcaklığı söylerseniz daha düzgün yardım alabilirsiniz.
Sıcaklığa nasıl bakılırMarka model nedir?
Bilgisayar temiz mi?
Termal macun durumu iyi mi?
Sıcaklıklar neler?
Pc nedir?Çok ısınıyorsan kastım 30 dk felan sonra klavyeye dokunamaz hale geliyor
Msi afterburner kurup ısı değerlerini bize söyleÇok ısınıyorsan kastım 30 dk felan sonra klavyeye dokunamaz hale geliyor
Windows xp destekler miMsi afterburner kurup ısı değerlerini bize söyle
Asus laptopPc nedir?
Elimi klavyeye dokunamam yeterli değil mi soğutsun yeterCore temp kur
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yazan sıcaklığı söyle ona göre hareket edelim.
O bakır borunun içinde gaz mı var,termal macun önerisiNormalde PC lerin 6 ay-1 yıl aralığında düzenli olarak bakımlarının yapılması gereklidir. Isınma sorunu nadiren bir yazılım tarafından meydana gelir. Laptop eski bir cihaz ise yapılması gereken işlem;
- Cihazın sökülerek terman macunlarının (iyi bir marka ile) yenilenmesi
- Anakart temizliğinin (önce toz alınması ardından temizleyici spreyler ile yıkanması) yapılması
- Fan kısmının temizlenmesi
- Soğutucu bakır borunun değişmesidir (içerisinde ki gaz bitti ise)
Bu işlemlerin yapılması ısınma problemini harici bir donanım sorunu yok ise çözümleyecektir.
İşlemciyi kıs bayağı etki eder. İstersen anlatayım nasıl yapacagını.Bunu alsam usb ile besleyebilir miyim
n11.com'dan 5V Fan - 40*40*10mm Soğutucu Fan 4cm Fan - 4 cm Fan Cooler seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!
![]()
Soğutucu & Fan - Kasa & Laptop Fanı - n11
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.urun.n11.com
Elimi klavyeye dokunamam yeterli değil mi soğutsun yeter
Gaz yok. Sadece bakır. Termal macun da 30 liralık ucuzlardan al her 6 ayda yenile.O bakır borunun içinde gaz mı var,termal macun önerisi
Pc zaten çok yavaş işlemciyi kısamamİşlemciyi kıs bayağı etki eder. İstersen anlatayım nasıl yapacagını.
Gaz yok. Sadece bakır. Termal macun da 30 liralık ucuzlardan al her 6 ayda yenile.
Evet heatpipe olarak geçer nette araştırabilirsiniz.O bakır borunun içinde gaz mı var,termal macun önerisi
Pc zaten çok yavaş işlemciyi kısamam
![]()
Gomax Hy510 Termal Macun 30g 1.93w/m-k Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gomax Hy510 Termal Macun 30g 1.93w/m-k yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.google.com
Bu iksini alsam iyi olur mu
Termal macun kısa devre yaptırmaz demi
işlemciyi kısmak çok etki etmiyor.Pc zaten çok yavaş işlemciyi kısamam
![]()
Gomax Hy510 Termal Macun 30g 1.93w/m-k Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Gomax Hy510 Termal Macun 30g 1.93w/m-k yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Soğutucu & Fan ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Soğutucu & Fan çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.google.com
Bu iksini alsam iyi olur mu
Termal macun kısa devre yaptırmaz demi