Lamburghini Laptop

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
arkadaslar gecen yıl gordugum bir laptop vardı abartılı bır sey ozelikleri 6gb veyatta 4gb ekran kartı 12veya 16gb ram vardı laptopta, ben bu modelı unuttum bu uretımdekı laptop bılen varsa tam adıyla yazar mı?

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Valla ekran kartı olarak abarttığını söyleyebilirim :D Masaüstü bilgisayarlarda bile SLI ya da Crossfire olmadan direkt olarak 4 ya da 6 Gb lık bir ekran kartı yok.

Senin dediğin Lamborghini model laptopu Asus üretiyor VX6 modeli var VX7 modeli var.

gvn

Profesör
Reaksiyon puanı
19
dostum böyle bir notebooku ne yapacan ki :D

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Valla ekran kartı olarak abarttığını söyleyebilirim :D Masaüstü bilgisayarlarda bile SLI ya da Crossfire olmadan direkt olarak 4 ya da 6 Gb lık bir ekran kartı yok.

Senin dediğin Lamborghini model laptopu Asus üretiyor VX6 modeli var VX7 modeli var.
tesekur ederım vx7 miş.4 gb ekran kartı oldugunu sanmıstım yani cıkmadan once oyle bır tanıtım yapmıslardı.Tesekurler yardımın ıcın
http://www.donanimhaber.com/ekran-k...stune_getiriyor_ilk_detaylariyla_Asus_VX7.htm
1gb eksik var :)

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
O 4gb dedikleri genelde ram den de yiyince oluyor.ama 2 gb en yüksek grafik için bile yeterli.önemli olan grafik işlemci.

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
dostum böyle bir notebooku ne yapacan ki :D
19 yasındayım suana kadar 2 laptop 3 tane masaustu pc degıstırdım bundan sonra degımemesını ıstıyorum.acıkcası cok gereksız bakıldıgında ama benım gıbısı varsa rahat eder

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Nvidia'nın 3GB GDDR5 bellekli GeForcve GTX 460M ekran kartının daha ıyı oldugunu soyluyorlar vx7 fiyatını acıklanmasını bekliyorum

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
19 yasındayım suana kadar 2 laptop 3 tane masaustu pc degıstırdım bundan sonra degımemesını ıstıyorum.acıkcası cok gereksız bakıldıgında ama benım gıbısı varsa rahat eder

---------- Post added at 17:06 ---------- Previous post was at 16:58 ----------

Nvidia'nın 3GB GDDR5 bellekli GeForcve GTX 460M ekran kartının daha ıyı oldugunu soyluyorlar vx7 fiyatını acıklanmasını bekliyorum

Arkadaşım pc değiştirmek istemediğini söylemişsin. Ama bu dediğin kolay kolay gerçekleşmez.

Eğer yüklü bir miktarda paran varsa sana 10.000 TL lik pc toplayalım 10 sene idare edeceğinin garantisi yok :) Bir bakarsın yarın bir şey çıkmış senin topladığın pcde destekleyen eleman yok yine değiştirmen gerekecek bazı şeyleri :)

Yani ömürlük birşey bulman zor :) Toplama bilgisayar bana göre her zaman en iyisidir ;)
Ne kadar bütçe ayırabileceğini söyle sana güzel bir pc toplayacak bilgiyi veririz ;)

halil413

Profesör
Reaksiyon puanı
0
hefesimin içine ettin,toplama laptop parca satan bildigin site var mı?

FIRTINA_SEM

Asistan
Reaksiyon puanı
3
Toplama laptop pek duymadım desem yeridir. belki vardır ama ben bilmiyorum. Toplama Masaüstü pc olur.

Monster marka laptopları incele derim ;)

http://www.focusbilgisayar.com/asp/index.asp

Ayrıca unutma ki gerçekler acıdır :) Ömürlük pc yok.

Merak ettiğim şey sen ne yapıyorsun ki bilgisayar değiştiriyorsun??? neden dayanmıyor sana pc.
Ben 5.5 senedir aynı pc ile idare ediyorum bir şey olmadı sen 5 tane pc değiştirdin.

zebaniselo

Doçent
Reaksiyon puanı
5
Toplama leptop yok ama monster istediğin konfigürasyonda leptop oluşturmana izin veriyor.bh de o kadar güçlü ve pahalı bi leptop niye alıyon ki.eğer taşınabilirlik ihtiyacın yoksa masaüstü topla.ömrü leptop a göre daha yüksek ve ucuz olur.