T800
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 6
[video=youtube_share;CSzeMdEfhKI]http://youtu.be/CSzeMdEfhKI[/video]
Aventador vs Bugatti Veyron Race kısmı 30 sn.!!
elinize kaleminize sağlıkDünya üzerinde fabrikasyon üretim olupta Veyronu geçebilecek bir araç henüz yok.Şimdi bazı arkadaşlar "Yok efendim veyron en hızlı araba değil ki", "ondan hızlı SSC Aero var, o var, bu var, şu var" diye boş boş mesajlar yazıp konuyu kirleticekler.Özel olarak üretilen ve sadece drag(kalkış) yarışlarında kullanılan özel araçları örnek göstericekler.Lütfen biraz aklınızı çalıştırın.Bugatti, Lamborghini, Ferrari gibi en üst seviye araç üreten markalar fabrikasyon olarak seri üretim yapan firmalar.Bu markalar haricinde verdiğiniz örnek araçlar hepsi toplama araçlardır.Pagani'nin motorları Mercedes SLR Mclaren motorudur.Üzerinde oynamalar yapılarak geliştirilen bir motordur.Pagani firması kendi motorunu kendi üretemez.Ama Bugatti, Ferrari, Lamborghini gibi markalar hepsi araçlarını A'dan Z'ye kendi üretirler, kendileri tasarlarlar.SSC Aero'nun motoruda yanlış hatırlamıyorsam Shelby GT500 motoru kullanıyordu.Yada Mustang serisinden birinin.
Dünya üzerinde fabrikasyon üretim olupta Veyronu geçebilecek bir araç henüz yok.Şimdi bazı arkadaşlar "Yok efendim veyron en hızlı araba değil ki", "ondan hızlı SSC Aero var, o var, bu var, şu var" diye boş boş mesajlar yazıp konuyu kirleticekler.Özel olarak üretilen ve sadece drag(kalkış) yarışlarında kullanılan özel araçları örnek göstericekler.Lütfen biraz aklınızı çalıştırın.Bugatti, Lamborghini, Ferrari gibi en üst seviye araç üreten markalar fabrikasyon olarak seri üretim yapan firmalar.Bu markalar haricinde verdiğiniz örnek araçlar hepsi toplama araçlardır.Pagani'nin motorları Mercedes SLR Mclaren motorudur.Üzerinde oynamalar yapılarak geliştirilen bir motordur.Pagani firması kendi motorunu kendi üretemez.Ama Bugatti, Ferrari, Lamborghini gibi markalar hepsi araçlarını A'dan Z'ye kendi üretirler, kendileri tasarlarlar.SSC Aero'nun motoruda yanlış hatırlamıyorsam Shelby GT500 motoru kullanıyordu.Yada Mustang serisinden birinin.
El Padrino Ustad yazdıkların tamamiyle doğrudur.Bugatti İç Kasnak Olarak titanyumdan üretiliyor bunuda dünyanın en büyük Uzay Araçlarını Yapan firma yapıyor.Lastikleri 480 km kadar dayanabiliyor ve lastikleri Goodyear üretiyor.Araç çift şanzıman çalışıyor 3.vitesdenken hemen arkasına 4.vitesi hazır bekletiyor burda hiçbir firmanın çözemediği bi teknoloji kullanıyorlar.Araç 1001 beygir olmak üzere 4 turbo 7 ileri vites var.Aracın 1 depo benzini yakmak için kullandığı havayı 100 tane insan kapalı bir odada 2 ayda anca tüketebiliyor.Son olarak gördüğü hız 408 km dir.300 kmden sonra insan gözü kadar hassas olan Arka rüzgarlık açılıyor ve hızı 2 ye katlıyor rüzgarı yarma teknolojisi ..Teşekkürler isteyenlere üretim sürecini ve testini gösteren videoyu yollayabilirim
[video=youtube;DaF_K1R6PoI]http://www.youtube.com/watch?v=DaF_K1R6PoI&feature=player_embedded[/video]El Padrino Ustad yazdıkların tamamiyle doğrudur.Bugatti İç Kasnak Olarak titanyumdan üretiliyor bunuda dünyanın en büyük Uzay Araçlarını Yapan firma yapıyor.Lastikleri 480 km kadar dayanabiliyor ve lastikleri Goodyear üretiyor.Araç çift şanzıman çalışıyor 3.vitesdenken hemen arkasına 4.vitesi hazır bekletiyor burda hiçbir firmanın çözemediği bi teknoloji kullanıyorlar.Araç 1001 beygir olmak üzere 4 turbo 7 ileri vites var.Aracın 1 depo benzini yakmak için kullandığı havayı 100 tane insan kapalı bir odada 2 ayda anca tüketebiliyor.Son olarak gördüğü hız 408 km dir.300 kmden sonra insan gözü kadar hassas olan Arka rüzgarlık açılıyor ve hızı 2 ye katlıyor rüzgarı yarma teknolojisi ..Teşekkürler isteyenlere üretim sürecini ve testini gösteren videoyu yollayabilirim
[video=youtube;mHwpqIGB5cw]http://www.youtube.com/watch?v=mHwpqIGB5cw[/video]
Çok haklısın kardeş .Veyron içinde Şöyle bi tabir kullanılır bunu herkez bilmez. Öncelerden sosisli almak için kuyruğa giren ruslar şimdi Neler yapıyor. derlerKıyaslama bile hatalı. Veyron'un ayarında bir otomobil yok şu an.
Bu ferrari, lamborghini, bugattide v motor yok mu ? V motorda Mercedes motoru diye biliyorum.Yanlış biliyorsam düzeltin.
[video=youtube;mHwpqIGB5cw]http://www.youtube.com/watch?v=mHwpqIGB5cw[/video]