Lamborghini Aventador J

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Şu anda devam eden Cenevre otomobil fuarında Lamborgihini Aventador'un son modeli Roadster görünümlü Aventador J tanıtıldı.Önceki günlerde Lamborgihini tarafından yayınlanan kısa ve gizem dolu tanıtım videosuyla herkesin dikkatini çeken Lamborgihini, mevcut Aventador modelinin üstünü açarak ve bolca karbon fiber kullanarak aracı olduğundan daha da hızlı ve ilgi çeker hale getirmiş.Tanıtım videosunda belirtilen Unica ibaresiyle yeni bir model mi diye beklerken herkesi ters köşeye yatıran Lamborghini'nin yeni aracının gizem dolu tanıtım videosu ve resimleriyle sizi baş başa bırakıyoruz.

[video=youtube;Ao4zqzgfUMI]http://www.youtube.com/watch?v=Ao4zqzgfUMI[/video]

lamborghini-aventador-j-14.jpg

lamborghini-aventador-j-13.jpg

lamborghini-aventador-j-12.jpg

lamborghini-aventador-j-08.jpg

lamborghini-aventador-j-06.jpg

lamborghini-aventador-j-05.jpg

lamborghini-aventador-j-04.jpg

lamborghini-aventador-j-03.jpg

lamborghini-aventador-j-02.jpg

kaynak

Reaksiyon puanı
31
İnsan bunu sürmeye kıyamaz aklı çıkar artık çizilecek felan diye :D :D

Mai Nai

Guru
Emektar
Reaksiyon puanı
157
Sen ne şirin bir şeysin öyle, bize gel desem bizde kal desem , benim arabam olur musun :D

eSa

Dekan
Reaksiyon puanı
352
Ben alıcam bir tane de. baksanıza gene iki kişilik yapmışlar. çocuk ayakta kaldı. neyse biraz daha bekleyeyim.

olympuskiller

Profesör
Reaksiyon puanı
7
Öyle bir sürerim ki hem de ,buna verecek param varsa bunu sürerken başına gelecekleri de göze alıyorum demektir asfaltın olduğu her yere sokarım ben bunu

El Padrino

Dekan
Reaksiyon puanı
70
Yanlaya yanlaya lastikleri sakız gibi yaparım.Hiç acımam.Mahvederim.Kaç trilyon vermişim.Tadını çıkarmam lazım.Hevesimi aldıktan sonrada torosların zirveye çıkar tam gaz uçuruma sürüp aşağı atlarım.Arabadan sıçrayıp paraşütümle bir güzel toros eteklerinde süzülürüm.Aventadorumun parçalanmasını izlerim...

sleeper

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Bineceğim üstüne basıcam gaza basıcam gaza.Tabi hayallerimde :D

St. Benoit

Profesör
Reaksiyon puanı
6
önde cam olmayınca bi garipsiyo insan :)

mr_rain

Guru
Reaksiyon puanı
453
[video=youtube;dd3QVa7-Te0]http://www.youtube.com/watch?v=dd3QVa7-Te0&feature=plcp&context=C4823cacVDvjVQa1PpcFNL3sf P7yVIeIDKV-vpa2IA22FDcGCaDl4%3D[/video]

mustang

Dekan
Reaksiyon puanı
34
Bu kadar para verebilirsem buna vallaha,motoru patlayan a kadar kullanırım.:D
Tabii yol bulursak.:yes:

dirent

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Gerçek ve küçük bir hikâye...

Günlerden bir gün, Lamborghini Traktör fabrikasının sahibi olan Feruccio Lamborghini, bir Ferrari satın almaya karar verir. Gider Ferrari mağazasına ve bir tane alır. Arabasını çok seven Feruccio, bir zaman sonra, arabasının bazı noktalarında küçük değişiklerin olmasının daha iyi olacağını düşünür. Bunu da gidip Ferrari fabrikasındaki bir mühendise anlatır.
Mühendis, İtalya'nın ileri gelen sanayicilerinden biri olan Feruccio'ya, Ferrari'nin sahibi olan Enzo Ferrari ile görüşmesini önererek fikirlerini direk ona söylemesinin daha doğru olacağını belirtir. Bir randevulaşma faslından sonra Feruccio, Enzo'nun odasına girmiş ve 'ürettiğiniz spor arabanız çok güzel, ancak şurası şöyle, burası böyle olsa bence daha iyi olurdu' diyerek fikirlerini belirtivermiştir. Buna çok kızan Enzo, 'Sen bir traktörcü olarak nereden bileceksin spor araba yapmasını, sen ne anlarsın bu işten' diyerek Feruccio'yu tersler. Yavaşça ayağa kalkan Feruccio, odanın kapısına yönelir ve kapıdan çıkmadan Enzo'ya dönerek 'Sana bir traktörcünün nasıl spor araba yapacağını göstereceğim' diyerek odadan çıkar.

Feruccio'nun bu sözü Aventador J modeli ile günümüzde hâlen iddiasını korumaktadır.
Şimdiye kadar hiçbir Ferrari modeli, model isimlerini Arena'daki boğa isimlerinden alan Lamborghini kadar hızlı, atik, lüks ve pahalı olamamıştır.

Belki de o gün Enzo biraz daha kibar olabilseydi bugün Lamborghini diye bir spor otomobil markası olamayacaktı. Biz de bu arabalara ağzımızın suyu akarak bakamayacaktık. :)

12ada

Doçent
Reaksiyon puanı
7
Yanlaya yanlaya lastikleri sakız gibi yaparım.Hiç acımam.Mahvederim.Kaç trilyon vermişim.Tadını çıkarmam lazım.Hevesimi aldıktan sonrada torosların zirveye çıkar tam gaz uçuruma sürüp aşağı atlarım.Arabadan sıçrayıp paraşütümle bir güzel toros eteklerinde süzülürüm.Aventadorumun parçalanmasını izlerim...
Seninki de nasıl bir fanteziymiş öyle arkadaş :D

XtreMe55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Motorsiklet + Formula 1 karışımı birşey olmuş ön pencere kısmı.. Çok iyi..

M.Şamil CAN

Dekan
Reaksiyon puanı
105
Ön kısmı beğenmedim yani cam kısmını üstü kapalı modeli daha hoş duruyor ki Ferrari İtalia'yı hiç bir arabaya değişmem :)

Cedriic

Profesör
Reaksiyon puanı
15
Bunun yanında 7/24 benzin olacaksa almaya razıyım ağa :D