Lag sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan UmutUG
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

UmutUG

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Merhaba arkadaşlar 2 3 gündür karşılaştığım sorunu sizlere anlatmak istiyorum.
Yaklaşık 3 gün önce Cumartesi günü anneannemlere gittim ve geldikten sonra bilgisayarımdaki oyunlarda lag olmaya başladı.
Kardeşimin bilgisayarında lag sorunu yok fakat kendi bilgisayarımda ping sorunu var çözüm bulamadım.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Driver booster game booster yükleyerek tarar misin ?

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Driver booster game booster yükleyerek tarar misin ?
Bu tip programları kullanmak bir yana, önermek çok hatalı bir davranış. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kurulduğu anda temiz kurulum ister o bilgisayar. Ne yaptıkları belli değil.

Dea

Profesör
Reaksiyon puanı
35
Nedenleri Çok Olabilir
1 Modem Isınıyor Olabilir
2 Modem Aynı Anda Kaç Cihaz Bağlanıyor.
3 Bağlantı Kablolarında Yada Splinterde Sıkıntı Olabilir.
4 Modemde MU MIMO Özelliği Var Mı
5 Internet Servis Sağlayıcısı İle Alakalı Sıkıntı Olabilir
6 Driverlar Güncel mi
7 Upload Yada Dowland Yapılıyorsa Pingde Artma Olur Bunun En Büyük Neden Telefon Ve Tabletlerdir Sürekli Veri Alışverişi Yaparlar.
Mu Mımo Olan Modemlerin Farkı

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
Bu tip programları kullanmak bir yana, önermek çok hatalı bir davranış. Kesinlikle tavsiye etmiyorum. Kurulduğu anda temiz kurulum ister o bilgisayar. Ne yaptıkları belli değil.
Benim hep kullandığım program. Önemli detay aklına yatmayan bir şeyi güncellemek istiyorsa onu sen manuel güncelle. Hiç sıkıntı yaşamadım ve pahalı bir uygulama değil.

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
Benim hep kullandığım program. Önemli detay aklına yatmayan bir şeyi güncellemek istiyorsa onu sen manuel güncelle. Hiç sıkıntı yaşamadım ve pahalı bir uygulama değil.
Ücret mi ödediniz hocam?
Bu tip programlar sisteminize yanlış şeyler yükleyerek ya yavaşlamasına ya da zarar görmesine neden olur.
Eğer illaha sürücü güncellemek için bir program arıyorsanız DRPSU dışında program kullanmayın. En geniş ve en güvenli program bu çünkü.
Onun dışında yok GameBooster, yok bilmem ne geçin bunları. Donanımınız neyse odur hocam. Bunun ötesi olamaz. Eğer belleği, işlemciyi, ekran kartını gereksiz yere kullanan uygulama var ve bu yüksek seviyede ise bu kullanıcının hatası. Yüklenen gereksiz Crackler, serialler bunlara en basit örnektir.
Eğer illaha ara plan temizlenmek isteniyorsa mis gibi CCleaner var. Bu tip yok IOBit yok Booster gibi programlar Bilgisayarınıza bile zarar verebilir benden demesi.
Biz burada çok şikayet eden gördük hocam yok DriverBooster kurdum FPS 20-10 dolaşıyor, yok ses gelmiyor, yok GameBooster silinmiyor.
Arkadaşım da aynı hataya düşmüş maalesef. 10 FPS aldığı LOL'den çocuk 120FPS almaya başladı. Mis gibi Leopard PRO cihazı var. Yazık sisteminize yapmayın şöyle şeyler.

Dora

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
9,804
GameBooster, AMD ile gelen bir program bana. Oyunlarda fps değerlerinde değişiklik gördüğüm için yazdım. Driver Booster için zararlı diyen de çok gördüm. 2 senedir kullanmama rağmen bir zarar (en azından gözle görülür) yaşatmadı bana. CCleaner da kullanıyorum. O yılların programı, vazgeçemem ondan :)

utkuversus

Rektör
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
13,239
GameBooster, AMD ile gelen bir program bana. Oyunlarda fps değerlerinde değişiklik gördüğüm için yazdım. Driver Booster için zararlı diyen de çok gördüm. 2 senedir kullanmama rağmen bir zarar (en azından gözle görülür) yaşatmadı bana. CCleaner da kullanıyorum. O yılların programı, vazgeçemem ondan :)
Ben kesinlikle tavsiye etmiyorum hocam. İsterse işlemciye entegre etsinler. Zararlarını ben çok gördüm. Hem çevremden hem forumdan. Her zamanda bu düşüncemin arkasında olacağım.

UmutUG

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Virüs taraması yaptıktan sonra sorunum düzeldi yinede teşekkürler...