Lag sorunu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Asura
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Asura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Haziran Sonundan beri CSGO, Dota2 gibi onlile oyunlarda affedersiniz ama HAYVAN GIBI lag spike yaşıyorum. fps ile alakası yok tamamen ping ile alakalı bir durum. oyun içi pingim 60-120 arası ama 3 saniye oyun oynuyorsak 1 saniyesinde lag giriyor. ayrıca ne gariptir ki CSGO gibi hızlı oyunlarda rakibimi karşımda görünce de lag giriyor. yarın SuperOnline ile konuşacağım bu tür konular hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olabilirler mi. şuan WTFast adlı bir program kullanıyorum (KillPing gibi) paralı ama 14 günlük denemedeyim onunla oyun bir nebze iyileşiyor. Yardımcı olabilirseniz ne güzel.

anystopmr

Asistan
Reaksiyon puanı
11
Buna benzer sorun yurtta kaldığım zamanlarda bizimde başımıza geliyordu.FPS normal ping 90 civarı ama fena bir lag vardı.Bazen düzelip bazen nüksediyordu bu durum çoklu kullanımla alakalı olabilir diyorduk ama ne yazık ki net bir şey diyemiyorum bende

Asura

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Çoklu Kullanımı bende düşündüm bunun için kendim deney yaptım

evde herkez varken durum yine belirttiğim gibiydi. internete baglanabilen tüm cihazları kapattığımda ise durumun yine aynı oldugunu gördüm çok şaşırtıcı. ana sunucular ile bir durum oldugunu düşünüyorum bu yüzden yarın superonline ile görüşme yapacağım