Labirent 2011 - Fragman

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Labirent 2011 - Fragman

19839435.jpg

Vizyon tarihi: 23 Aralık 2011

Yönetmen: Tolga Örnek
Oyuncular: Meltem Cumbul, Timuçin Esen, Sarp Akkaya, ..

uzun metrajlı film Türkiye . Tür: Aksiyon , Casusluk , Gerilim
Yapım yılı: 2011
Dağıtımcı: Tiglon​

Özet: Ülkenin en dikkat çekici şehri İstanbul'da, günün en işlek saatlerinden birinde büyük bir bomba patlar. 35'i yabancı 95 kişi hayatını kaybeder. Aralarında İngiliz ve Amerikan vatandaşları da olunca bu büyük eylem Türkiye'den Londra'ya ve Washington'a şok etkisi yapar. Yeni ortaya çıkan bir terör örgütü saldırıyı üstlenir.

Türk İstihbaratı, Orta Doğu'yu kaosa sürükleyecek ikinci ve daha büyük bir saldırıyı önlemek amacıyla Labirent kod adlı bir operasyon başlatır. Türkiye artık teröristlerin ve Türk, Amerikan ve İngiliz istihbarat teşkilatlarının savaş mekanına dönüşür. İstanbul'dan Mardin'e, Frankfurt'tan Kuzey Irak'a uzanan coğrafyada bu mücadele, herkes açısından farklı anlamlar taşımaktadır.
Türk İstihbarat'ının iki önemli ismi Fikret ve Reyhan bir yandan bu ciddi görevde beraber yer alırken, diğer yandan da yaşadıkları ortak zorluklara göğüs gereceklerdir...

Geçtiğimiz sezon Kaybedenler Kulübü ile büyük başarı yakalayan yönetmen Tolga Örnek'in son projesi olan Labirent'in başrollerini Meltem Cumbul ve Timuçin Esen'in paylaşıyor. Türk-Alman ortak yapımı olan film oyuncu kadrosunda ayrıca Sarp Akkaya, Rıza Kocaoğlu, Cem Bender, Altan Gördüm gibi isimleri de barındırıyor...

[video=youtube;zsXEW5Iei0g]http://www.youtube.com/watch?v=zsXEW5Iei0g[/video]​

fatih0xx

Asistan
Reaksiyon puanı
1
Fragmanını izleyınce İşte bu dediğim ve iyi bir iş olacagından umutlu oldugum bir film.. Bir kere referansları cok iyi .. Gözleriyle oynayan adam Timuçin Esen, bu projede varolduysa boş deıldır yapılan iş.. Ve Meltem Cumbul

Senisma34

Profesör
Reaksiyon puanı
34
Dün izledim filmi. Kesinlikle öneririm, çok iyi bir filmdi. Kadro zaten çok iyi. Filme gitmeden önce beni cezbeden Ozan Bilen'in olması. Ozan, bu filme benzer filmde (Girdap) müthiş işler çıkarmıştı. Tıpkı "Uçurtmayı Vurmasınlar"daki gibi.

TheJoker

Doçent
Reaksiyon puanı
3
Valla arkadaşlar son yıllarda izlediğim islami terör konusuydu yine. Daha geçen hafta Akılalmaz'ı izledim.ikisininde konusu islami terör'dü.Nyse Labirent'e gelelim.
İlk bölümü ağır sürükleyici olsada ikinci yarısı iyiydi. Tabi sonuç olarak Türk'lerin yapmış olduğunu var sayarsak başarılı film.

Darknes$

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
351
Ne Labirentmiş girdik çıkamadık :D

Fena film değildi, izlenmeli :)