Kylian Mbappe Monaco Antrenmanından Kovuldu!

Bu konuyu okuyanlar

bilicimustafa12

Müdavim
Katılım
24 Mayıs 2017
Mesajlar
7,164
Reaksiyon puanı
626
Puanları
113
Yaş
25
Monaco'nun genç yıldızı Kylian Mbappe'nin takımdaki geleceği tehlikeye girdi. Paris Saint Germain'in 180 milyon Euro teklif etiği Mbappe, takımının son antrenmanından kovuldu. Neymar'ın izinden giden genç yıldız, takım arkadaşı ile kavga etti.


mbappe-21-08.jpg


Transfer sezonunun şampiyonu Paris Saint Germain, Neymar’dan sonra Monaco’nun genç yıldızı Kylian Mbappe’yi de kadrosuna katmaya çalışıyor. 18 yaşındaki futbolcu için kesenin ağzını açan Paris Saint Germain, 180 milyon Euro’luk teklifine yanıt bekliyor. Tıpkı Neymar’ın transfer sürecindeki gibi Mbappe’nin de takım arkadaşı ile antrenmanda kavga etmesi, transferin sonlanmaya yakın olduğu iddialarını güçlendiriyor.


Monaco’nun antrenmanında takım arkadaşı Andrea Raggi ile sert bir tartışmaya giren Mbappe, teknik ekip tarafından antrenmandan gönderilmek istendi. Bu karara direnen genç futbolcu, uzun süre antrenman sahasında kaldı. Uzun süren uğraşlar sonucu antrenmandan çıkarılan Mbappe, tesislerden evine gönderildi. Fransız kaynaklara göre Monaco Teknik Direktörü Leonardo Jardim ile de ağız dalaşına giren genç yıldızın takımda kalması zorlaştı.

Kylian Mbappe Neymar’ın izinde… Monaco antrenmanından kovuldu
Real Madrid’in de yakından ilgilendiği Mbappe’nin Paris Saint Gremain’e transferi gerçekleşirse, Fransız ekibi bir sezonda en değerli iki futbolcuyu da kadrosuna katacak. 222 milyon Euro’ya alınan Neymar’dan 42 milyon Euro düşük bir bedelle takım değiştirmiş olacak.
 
Üst