KVK

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
İphone 6s cihazım yere düşmesi sonucu ses açma tuşunun bulunduğu kısımdan küçük bir metal parça kırıldı ve ses açma tuşu içine geçmiş durumda yani telefonu gayet kullanabiliyorum ses açma mevzuunu da ekrandan yapıyorum garantiye yolladığımda tamirinin yapılamayacağı ve sıfır cihazla değiştirebileceklerini söylediler karışılığında 1330 tl ödemem gerekiyormuş cihaz 6 aylık, bu miktar çok yüksek değil mi ne yapmamı önerirsiniz cihazı geri göndermelerini talep ettim ne yapmam gerekir ne tavsiye edersiniz şimdiden çok teşekkür ederim

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
İphone 6s cihazım yere düşmesi sonucu ses açma tuşunun bulunduğu kısımdan küçük bir metal parça kırıldı ve ses açma tuşu içine geçmiş durumda yani telefonu gayet kullanabiliyorum ses açma mevzuunu da ekrandan yapıyorum garantiye yolladığımda tamirinin yapılamayacağı ve sıfır cihazla değiştirebileceklerini söylediler karışılığında 1330 tl ödemem gerekiyormuş cihaz 6 aylık, bu miktar çok yüksek değil mi ne yapmamı önerirsiniz cihazı geri göndermelerini talep ettim ne yapmam gerekir ne tavsiye edersiniz şimdiden çok teşekkür ederim

Kullanıcı hatası için yapılabilecek bir işlem yoktur, şirket prosedürleri gereği ücretler stabildir ve o ücretler üzerinden işlem yapılır.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Kullanıcı hatası için yapılabilecek bir işlem yoktur, şirket prosedürleri gereği ücretler stabildir ve o ücretler üzerinden işlem yapılır.
Cevap için teşekkür ederim başkan ,1300 tl vermek dışında bir alternatifim yok mu peki zorlu center a elden versem orda başka bir cevap alma imkanım yok mudur, kullanıcı hatası olduğu için ücret ödemeye razıyım fakat 1300 tl gibi bir meblağ yüksek geldi öğrenci olduğum için

J.WinchesteR

Asistan
Reaksiyon puanı
38

Yapılamayacağını mı söylediler.
Dışarı da yaptırabilirsin belki ama cihazın garantiden çıkacak. Yani buda tavsiyeye ne kadar girer bilmiyorum. Kvk dışında ki diğer yetkili servisler ile görüşmen belki faydalı olabilir.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Yapılamayacağını mı söylediler.
Dışarı da yaptırabilirsin belki ama cihazın garantiden çıkacak. Yani buda tavsiyeye ne kadar girer bilmiyorum. Kvk dışında ki diğer yetkili servisler ile görüşmen belki faydalı olabilir.
Başka biryerde yaptırdığımda dediğiniz gibi garantiden çıkacak ve apple ın orjinal parçasının sağda solda bulunmadığı diye bir durum varmış satmıyormuş sanırım yapılması gereken şey kasa değişimi diye biliyorum cihazın başka bir problemi yok lakin tamir diye bir tabirin olmadığını söyledi beşiktaş zorlu centere gidip elden göstermek istiyorum birde başka birşey aklıma gelmiyor maalesef Diğer servislerden kastınız nedir ?

fragger

Dekan
Reaksiyon puanı
3,061
Cevap için teşekkür ederim başkan ,1300 tl vermek dışında bir alternatifim yok mu peki zorlu center a elden versem orda başka bir cevap alma imkanım yok mudur, kullanıcı hatası olduğu için ücret ödemeye razıyım fakat 1300 tl gibi bir meblağ yüksek geldi öğrenci olduğum için

iphone 6s+ sağ üst köşesi kırıldı ve çipleri çıkmıştı, hem telefonu hemde 1200 TL para istemişlerdi bende bu işlemi yapmadım telefonu 1800 tl'ye satıp iphone7+ aldım bu standart bi durumdur size önerim benim yaptığımı yapabilirsiniz.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
iphone 6s+ sağ üst köşesi kırıldı ve çipleri çıkmıştı, hem telefonu hemde 1200 TL para istemişlerdi bende bu işlemi yapmadım telefonu 1800 tl'ye satıp iphone7+ aldım bu standart bi durumdur size önerim benim yaptığımı yapabilirsiniz.
Telefonculara vesaire mi sattınız internet aracılığıyla mı

J.WinchesteR

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Başka biryerde yaptırdığımda dediğiniz gibi garantiden çıkacak ve apple ın orjinal parçasının sağda solda bulunmadığı diye bir durum varmış satmıyormuş sanırım yapılması gereken şey kasa değişimi diye biliyorum cihazın başka bir problemi yok lakin tamir diye bir tabirin olmadığını söyledi beşiktaş zorlu centere gidip elden göstermek istiyorum birde başka birşey aklıma gelmiyor maalesef Diğer servislerden kastınız nedir ?

8b4ac64e07e44c8588e40337b72e5e3d.png

Bu mesajı apple''dan aldım. Adresleri farklı bölgelerde de bulunuyor. Fazla Yok ama denemenin zararı olmaz. İPhone de batarya dışındaki değişimi olan parçalar İPhoneyi çöp etmez.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
8b4ac64e07e44c8588e40337b72e5e3d.png

Bu mesajı apple''dan aldım. Adresleri farklı bölgelerde de bulunuyor. Fazla Yok ama denemenin zararı olmaz. İPhone de batarya dışındaki değişimi olan parçalar İPhoneyi çöp etmez.
Satmak daha mantıklı sanırım, 6s 64 gb ve 1,5 yıl garantisi var ederi ne kadardır bilginiz var mı

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Dostum sen götürebiliyorsan direk apple götür belki müşteri memnuniyeti kapsamında birşeyler yaparlar.

OnedaRb

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Dostum sen götürebiliyorsan direk apple götür belki müşteri memnuniyeti kapsamında birşeyler yaparlar.
Bu mevzuyu duydum daha önce bir sefere mahsus yapıyorlarmış dediğiniz gibi, en son çare satmayı düşünüyorum başka çare yok herhalde

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738

1300 tl verdin zaman tamir yapmayacaklar sıfır ile değişecekler

Mustafa1982

Öğrenci
Reaksiyon puanı
23
KVK servislerini tavsiye etmiyorum. Bu arada arkadaşlarımın çoğu iPhone kullanıcısı. Kendiliğinden bozulan bir telefon henüz duymadım. Garanti kapsamında bir iş çıkartmayacaktır iPhone size. Bunun yanında merdiven altı servislere de güven olmaz. Satabilirseniz satın bence de. Misal 6s 64gb piyasası 3000-1330=1670 ₺ bu rakamın üstünde aldığınız para kâr. Bu arada olmaz ya olursa o Telefon bozuldu durup dururken. Size diyecekleri şey düşürdünüz de bozuldu. Geçmiş olsun. Bu servis işleri böyledir.

Batu97han

Doçent
Reaksiyon puanı
145
Sizden talep edilen ücret Apple ın standart ücretidir hangi servise giderseniz gidin değişmez.1300 tl civarı para verirsiniz swap cihazınızı alırsınız.Öte yandan hasarlı telefonu kendiniz satmanız tavsiyemdir.(Eğer satacaksanız.)Zira telefoncuya verirseniz çok düşük bir fiyat alırsınız zira telefon hasarlı.1250 tl ye satsanız cihazınızı 7 almak için en az 1700 tl vermeniz lazım(32 gb) oda bu fiyata satarsanız.

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10

Troya yada baylana götür bide onlar denesin. benim kasada da hasar vardı. köşede kvk para istedi. troy direk yenisi ile değişti. ama kvk kadar hızlı değil. 10 gün bekledim ben