kvk telefon teslim süresi ıphpne 6s+

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
hayırlı geceler çarşamba günü telefonu apple yönledirmesiyle kvk teslim ettim. telefonumdaki sorun kendi kendine kapanamsı, uyku modundan uyanmaması, ses çıkmama sorunuydu. yani kısaca anakart sorunu vardı. cihaz değişmesi gerekiyor. fakat kvk da bu süre ne kadar çıkar aracaba yani kaç günde telefonu alabilirim. birde interettte okudugumada sıfır telefonlarda ıme sorunu çıkıyormuş dogru mudur??

Beyazıt07

Asistan
Cezalı
Reaksiyon puanı
10
hayırlı geceler çarşamba günü telefonu apple yönledirmesiyle kvk teslim ettim. telefonumdaki sorun kendi kendine kapanamsı, uyku modundan uyanmaması, ses çıkmama sorunuydu. yani kısaca anakart sorunu vardı. cihaz değişmesi gerekiyor. fakat kvk da bu süre ne kadar çıkar aracaba yani kaç günde telefonu alabilirim. birde interettte okudugumada sıfır telefonlarda ıme sorunu çıkıyormuş dogru mudur??
1-2 güne en kötü 3. gün haber gelir

J.WinchesteR

Asistan
Reaksiyon puanı
38
Apple yönlendirse bile gitmeyin abi şu KVK'ya, genel memnuniyetsizlik söz konusu. Genpa daha mantıklı geliyor bana, gerçekten KVK'ya göre çok daha hızlı.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
dostum benim aşağı yukarı 70'e yakın telefon değişimim var. eş- dost hep benim adıma gönderildi.

on günün altında geldiğini ve 18 günün üstüne çıktığını görmedim. onda da bayram tatiline denk gelmişti.

Bu süreleri kendin gönderdiğini farz ederek söylüyorum.

bayi aracılığıyla gönderdiysen toplu geleceği için biraz beklersin

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
dostum benim aşağı yukarı 70'e yakın telefon değişimim var. eş- dost hep benim adıma gönderildi.

on günün altında geldiğini ve 18 günün üstüne çıktığını görmedim. onda da bayram tatiline denk gelmişti.

Bu süreleri kendin gönderdiğini farz ederek söylüyorum.

bayi aracılığıyla gönderdiysen toplu geleceği için biraz beklersin

hata yaptık desenize kendim teslim ettim en erken 2 gün içinde en fazla 7 gün içinde teslim olur dediler keşke genpa verseydim

apple saglsun telefonu kvk verdirdi kvk sorunu çözemeyince apple yollamış telefonu apple randevu yokken telefona nasıl bakacaklar merak ediyorum bir daha kvk mı tabikide hayır o telefonu parçalarım yine de vermem

Son düzenleyen moderatör:

Apocalypse_

Profesör
Reaksiyon puanı
1,283
IMEI sorunu yaşamazsınız.
Maksimum 20 iş günü içerisinde halledilir eğer 20 iş günü geçerse sıfır cihaz isteme hakkınız var.

52SakocaN52

Profesör
Reaksiyon puanı
738
hata yaptık desenize kendim teslim ettim en erken 2 gün içinde en fazla 7 gün içinde teslim olur dediler keşke genpa verseydim

apple saglsun telefonu kvk verdirdi kvk sorunu çözemeyince apple yollamış telefonu apple randevu yokken telefona nasıl bakacaklar merak ediyorum bir daha kvk mı tabikide hayır o telefonu parçalarım yine de vermem

Onarım Durumu

Burdan durumunu öğrenin siz bakalım:)

mert-memic

Asistan
Reaksiyon puanı
26
ve mutlu son apple yollamışlar telefonu verdigim gün bugun saglsun apple iyi bir müşteri hizmetlerine denk geldik herşeyi anlatıı cihaz bugün 12:30 da kvk yollanmış şimdi ise kvk dan haber bekliyoruz teslim süresi ne zaman oluıcak acaba :))