Kütüphane kitap geciktirme.

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan hgilo
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

hgilo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Merhabalar Bursa Nilüfer Akkılıç kütüphanesinden 6-7 ay önce kitap almıştım o sıralar covid19 felan yoktu bu covid muhabbeti felan patlak verince kitabı götüremedim 6-7 ay geciktirdim bu durumda nasıl bir ceza oluyor bilmiyorum yazarsanız sevinirim.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Hiç bir ceza olmaz 3-4 bizde götürmemiştik, oraya gidin durumu izah edin kitapları iade edin ve yeni kitaplar alın.

hgilo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Hiç bir ceza olmaz 3-4 bizde götürmemiştik, oraya gidin durumu izah edin kitapları iade edin ve yeni kitaplar alın.
Cevap için teşekkür ederim. İnternette araştırdığımda geciktirdiğim her gün için 0.50tl para cezası yazıyordu hesapladığımda 100tl+ ediyor biraz korktum.

BJKolik

Dekan
Reaksiyon puanı
6,756
Cevap için teşekkür ederim. İnternette araştırdığımda geciktirdiğim her gün için 0.50tl para cezası yazıyordu hesapladığımda 100tl+ ediyor biraz korktum.
Ben bunu hiç duymadım isterseniz telefon açarak sorun önceden kütüphane yetkililerine.

Emre Özdoğan

SDN
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,029
Ben kitabı getirmediğim süre kadar kitap alamama cezası almıştım. Kütüphaneye göre değişir aslında.

hgilo

Öğrenci
Reaksiyon puanı
6
Ben bunu hiç duymadım isterseniz telefon açarak sorun önceden kütüphane yetkililerine.
Yarın arayacağım
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben kitabı getirmediğim süre kadar kitap alamama cezası almıştım. Kütüphaneye göre değişir aslında.
Para cezası kesilmesin yeter. Kitabı teslim ettikten sonra üyeliğimi iptal edeceğim zaten bundan sonra kitapları satın alırım.

KaTaRaN

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
2,515
Aklıma geldi lise yıllarında kütüphaneden kitap almıştım. Üniversite bitti hala götürmedim. Geçen yeğen alırken sormuşlar tanımıyorum demiş???
Kitabın adını sanını hatırlamıyorum geçen gittim virüs nedeniyle kapalı. Sorup hem o kitabı hemde bir sürü roman bırakacaktım kütüphaneye

Emre Özdoğan

SDN
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,029
Aklıma geldi lise yıllarında kütüphaneden kitap almıştım. Üniversite bitti hala götürmedim. Geçen yeğen alırken sormuşlar tanımıyorum demiş???
Kitabın adını sanını hatırlamıyorum geçen gittim virüs nedeniyle kapalı. Sorup hem o kitabı hemde bir sürü roman bırakacaktım kütüphaneye
Hocam o kütüphanenin önünden geçseniz tararlar sizi ?