Kutsal Damacana

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
4273120.jpg
<br /><br />
Yapım :2007, Türkiye<br />Tür :Komedi<br />Yönetmen :Kamil Aydın, Ahmet Yılmaz<br />Senaryo :Ahmet Yılmaz<br />Oyuncular :Yıldırım Memişoğlu, Settar Tanrıöğen, Şafak Sezer, Ercan Saatçi, Ersin Korkut, Eyşan Özhim, Erdal Tosun, Belgin Bilgin, Ferhat Yılmaz, Şahin Irmak, Büşra Pekin, Berivan Karaman<br />Yapımcı :Şenol Zencir<br />Görüntü Yönetmeni :Varol Şahin<br />Müzik :Ercan Saatçi<br />Dağıtım :Özen Film<br />Süre :1 saat, 45 dk.<br />Gösterim Tarihi :21 Aralık 2007​
<br /><br />Özet<br />Hayatını gemilerde tayfalık yapıp geçiren Fikret, artık İstanbul’a demirleyip yerleşik bir yaşam seçer. Hayatı kendisinden öğrenen ve bir dediğini iki etmeyen saf arkadaşı Asım’la bir gün karşılarına çıkacak olan o büyük fırsatı umut ederek yuvarlanıp giderler. Yaşadığı semtteki kilisesinin papazı Artin’in Vatikan’a gitmesini fırsat bilen ve kilisenin nimetlerini kendi tezgahına uydurup geçinmeye devam eden Fikret ve can yoldaşı Asım’ın karşısına bir gün gerçekten hiç beklenmedik bir iş gelir. Fikret’i kilisenin papazı sanıp başlarına gelen sihirli bir olayın çözümü için bu sahte papazın çaresine başvuran aile; ne kendi başlarına geleceklerden haberdardır ne de sahte papaz Fikret, karşısına çıkacak olan büyük sürprizden haberdar.<br />Resmi İnternet Sitesi<br />

mavinok.ta

Dekan
Reaksiyon puanı
13
ya bikaç gün öncede fragmanını gördüm bittim izlemek için sabırsızlanıyorum :)

turoksin0

Profesör
Reaksiyon puanı
0
Öfff sıktı komedi filmlerimiz hep aynı adamlar benim bile yazabileceğim insanı güldüren ama basit bir senaryo o kadar.Artık yeni filmler bekliyorum şahsen.Dün TV'de Maskeli Beşler Irak vardı izledim komikti ama yani ben günlük hayatta daha güzel espri yaparım.Hababam Sınıfının yeni filmleride aynı artık yenilik bekliyorum.İnşallah bu film farklıdır ama komedi filmlerimiz artık hakkaten sıktı.

Ahmethz

Rektör
Emektar
Reaksiyon puanı
398
bu kıbrısta çektikleri film değil mi? değil gibi gözüküyor da :^)

cathlack

Profesör
Reaksiyon puanı
6
Jojoba dedi ki:
bu kıbrısta çektikleri film değil mi? değil gibi gözüküyor da :^)
Bahsettiğin film Maskeli Beşler KIBRIS
Bu başka bi film ;)

*SiRiNe*

Dekan
Reaksiyon puanı
2
şafak sezer her durumda güldürüyorr giderim.
paylaşım için teşekkürler.

Alfonso_53

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
gitmedim ama arkadaş biraz anlattı gerçekten çok komikmiş gideriz yakında..

amesfa

Dekan
Emektar
Müdavim
Reaksiyon puanı
153
Kutsal damacana, gidilir yahu komik bir filme benziyor.