TuningMert
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 84
Bayram nedeni ile Eskişehir'den Kütahya'ya geçtim.Dün akşam yolculuk gerçekleşti.Neyse.Şu anda hangi mahalle sokak cadde neredeyim bilmiyorum:mrgreen:Otogar'a yakın bir evdeyim:mrgreen:Bu şehirde dikkatimi çeken bazı şeyler oldu.1.Aracım "Milano RED" renginde.Yani kısaca "Kırmızı":mrgreen:Akşam aracımı kapının önüne sorunsuzca bıraktım.Sabah kalktım,camdan baktım.Oda nesi!Akşam kırmızı olan aracım "Gri" renkte ve kaputundan cama oradanda tavanın üstüne doğru minik minik kedi patisi izleri.Bu hoşuma gitmedi,aracım şu anda garajda:mrgreen
ipNot:Bu şehirde Doğalgaz mevcut.2.Kütahya Ak Parti yönetiminde.İnsanları AKP'yi inanılmaz derecede seviyor ve sempati duyuyor.Seçimdede bunu sandıkta gösteriyorlar,akp açık ara önce.Yıllardır AKP yönetimindeki bir şehir.Fakat insanların bu denli ilgisine sanırım belediye biraz "az" karşılık veriyor gibi.Sokaklarda halen çöp atmak için "Permolit" kovaları kullanılmakta
Bu denli sıcakkanlı,yardımsever,şirin insanların (Şiveleri çok hoş,Hadi Gidiveren Gari:mrgreen
kapılarının önüne 1 çöp konteyner'ı bırakmak çokmu zor?Sokaklar çöp kokusundan geçilmiyor.Sanırım Kütahya halkının biraz daha ilgiye ihtiyacı var
Hayırlı Akşamlar...