Semih10
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 840
Nickname’de okurbaba yazıyor milletin profiline girmiyorum nereden bileyimGünaydın
Nickname’de okurbaba yazıyor milletin profiline girmiyorum nereden bileyimGünaydın
Nickname’de okurbaba yazıyor milletin profiline girmiyorum nereden bileyim
Teorik olarak imkansız.Bir kız veya kadın Baba olamaz mı?
Ağır başlı abimizdir. Mevzularımıza onu çağırırız artık.Bir kız veya kadın Baba olamaz mı?
Aaa Vector dönmüş lan Yeni hesap mı açtın?Genelev dediğimiz şey için.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Direkt söylersem banlanırmıyım bilmiyorum sansürlü yazacağım kerha*e
kmurat abi sendemi burdaydın? bunca zamandır neredeydin?Başka konu bulamamış.
kanalın tüm videolarını konu olarak açacan gibiGeneleve düşmüş kıza aşık olmuş Kütahya türküsü Kütahya'nın Pınarları
hocam koca arşivin içinde o denk gelmiş,Her türkünün illa ki bir hikayesi oluyor da... Keşke burada içinde krhn olmayan bir türkü dile getirilmiş olsaydı.
Yok, aslında hikayenin özünde bir kötülük ya da herhangi bir edep dışılık söz konusu değil. Gayet güzel ve edeple anlatılmış trajik bir hikayesi var. Lakin burada onu okuyan onlarca bıyığı terlememiş ergenler olunca başlı başına o mahut yerin isminin bile mide bulandırıcı özelliği sebebiyle söylemek istedim.hocam koca arşivin içinde o denk gelmiş,
manda yuva yapmış,söğüt dalına Türküsü olsa daha iyi olurdu.
hocam ben sizi anladım da ,onlar konuyu yanlış anladılar,şimdikilerin çoğu aşkla,cinselliği karıştırıyorlar,anlayış eksenleri çoğunun değişikYok, aslında hikayenin özünde bir kötülük ya da herhangi bir edep dışılık söz konusu değil. Gayet güzel ve edeple anlatılmış trajik bir hikayesi var. Lakin burada onu okuyan onlarca bıyığı terlememiş ergenler olunca başlı başına o mahut yerin isminin bile mide bulandırıcı özelliği sebebiyle söylemek istedim.
şimdikilerin çoğu aşkla,cinselliği karıştırıyorlar
hocam 1980 90 lar da bilirsiniz söz vardır,biz o zamanlar ,böyle olanlara ruhi mücerret derdikEyvallah. Bu dediğin çok doğru bir tespit. Aşk gibi ulvi ve nezih bir kavram ne yazık ki kişinin -af buyrun- yatak macerası ile yer değiştirdi maalesef.
katılıyorum buna kesinlikle doğruEyvallah. Bu dediğin çok doğru bir tespit. Aşk gibi ulvi ve nezih bir kavram ne yazık ki kişinin -af buyrun- yatak macerası ile yer değiştirdi maalesef.
Bilmez miyim hiç, Üstad Necip Fazıl, Kadir MISIROĞLU vb. gibi büyük ustaların fırınında pişmiş nesillerdeniz elhamdülillah.hocam 1980 90 lar da bilirsiniz söz vardır,biz o zamanlar ,böyle olanlara ruhi mücerret derdik