Herkes fesat bir tek sen meleksin. TamamTürkül nerenin yöresi diye paylaştım4 5 konu açtım ,Bilseydim bu türkü'nün yöresini eklemezdim. bi üyenin dediği gibi herkes fesat.
Tamam çocuklar devam edin siz Aleyna Tilki halen 17 yaşındaki kızı dinleyin... Siz Türkü'nün hikayesinden ne anlarsınız.
Tilki kim? Dur bakıcam. Çok alakasız biri çıkar şimdiTamam çocuklar devam edin siz Aleyna Tilki halen 17 yaşındaki kızı dinleyin... Siz Türkü'nün hikayesinden ne anlarsınız.
Şarkıcı kılıklı zıpzıp, Türk milleti icin hakaret, kalitesizliğin alası, giyinme terbiyesi nedir bilmeyen bir çocuk.Tilki kim? Dur bakıcam. Çok alakasız biri çıkar şimdi
Gönül sevdiğini seçer diyorsunda sen böyle bir kıza aşık olur muydun ?Emin ol o 18 alti genelevleri senden benden iyi biliyordur, Sevda yaş bakmaz zihniyet bakar. Gönül mutluluğunu değil sevdiğini seçer.
Bende hiç bilmiyorum.Ama bilmiyorsam da umurum'da değil.Tilki kim? Dur bakıcam. Çok alakasız biri çıkar şimdi
Bir kıza aşık olmazdım.Gönül sevdiğini seçer diyorsunda sen böyle bir kıza aşık olur muydun ?
Bir kıza aşık olmazdım.
Kız mı ? Nickname’i görmüyor musun ?Çünkü Kızsın
Kız mı ?
Evet bence duralım.Ego kasan kız resimleri çıktı o mu?
Hakkatten saçma yerlere geldi konu
GünaydınKız mı ?