SametYetkin
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 5
Merhaba abiler ablalar kurusıkı tabanca almak istiyorum bayramda seyranda kullanmak için 200 tlye kadar bütçem var silah önerinizi varmı ??(kulak çınlatıcak)
Yok ruhsat veriliyor yaşı tutanaYasak değil mi
haha, cok doğru tespitsonra arızanın biri gerçek sanıp ruhsatsızı ile mermi manyağı yapıyor...
Retay mod 92 güzelmi sizce dağılma yaparmiEkli dosyayı görüntüle 64730Zoraki mod 918t alın 250tl kaliteli ve sağlam
diğerleri dağılıyor paranız boşa gider
Benim yaşım 13 abi alabilirmiyim silahıYok ruhsat veriliyor yaşı tutana
Retay mod 92 çok dandik direkt dağılır elinizde kalır bir işe yaramaz yaşınızda 13 ise abi veya babanızın üzerinize alabilirsiniz o zaman da her yerde kullanamazsınız benim önerdiğim model en sağlam larından Eğer biraz daha sağlam ve gösterişli bir şey istiyorsanız 600 liraya Desert Eagle varRetay mod 92 güzelmi sizce dağılma yaparmi
---- Mesajlar birleştirildi ----
Benim yaşım 13 abi alabilirmiyim silahı
Yok abi zaten ayda yılda bir kere kullanıcam başınızı ağrıtımış gibi olcam biraz ama kusuruma bakmayın lütfenRetay mod 92 çok dandik direkt dağılır elinizde kalır bir işe yaramaz yaşınızda 13 ise abi veya babanızın üzerinize alabilirsiniz o zaman da her yerde kullanamazsınız benim önerdiğim model en sağlam larından Eğer biraz daha sağlam ve gösterişli bir şey istiyorsanız 600 liraya Desert Eagle var
Bide abi iyi bi ses çıkartanlardan istiyorumYok abi zaten ayda yılda bir kere kullanıcam başınızı ağrıtımış gibi olcam biraz ama kusuruma bakmayın lütfen
Zoraki 917 nasıl
Birçoğunu deneyimledim zoraki mod 918 en iyisi diğerlerini alırsan kızağı sürekli elinle itmek zorunda kalırsınYok abi zaten ayda yılda bir kere kullanıcam başınızı ağrıtımış gibi olcam biraz ama kusuruma bakmayın lütfen
Zoraki 917 nasıl
Bide abi iyi bi ses çıkartanlardan istiyorum
Abi en iyi hangisiyse onu alıcamBirçoğunu deneyimledim zoraki mod 918 en iyisi diğerlerini alırsan kızağı sürekli elinle itmek zorunda kalırsın
Zoraki mod 2918t modelide güzel
Zoraki marka al
A
Abi en iyi hangisiyse onu alıcam
A
Abi en iyi hangisiyseBide abi internetten alcam ama siteleri fazla bilmiyorum önerirmisin siteA
A
Abi en iyi hangisiyse onu alıcamA
Abi en iyi hangisiyseBide abi internetten alcam ama siteleri fazla bilA
sonra arızanın biri gerçek sanıp ruhsatsızı ile mermi manyağı yapıyor...
Önerdiğim iki modelden birine an ikisi de işini görürA
A
A
Abi en iyi hangisiyseBide abi internetten alcam ama siteleri fazla bilA
Abi en iyi hangisiyse onu alıcamAbi keleğe gelmek gibi deyil sadace bayramda köyde atmak için alıyorum zaten bendende köyün şikayet edeceğini sanmıyorum ve asker konusuna gelirsek ben zaten jandarmada çalışmak istiyorum o yüzden dolayıda istiyorum spora gidiyorum abi her gün 2 saat basketbol oynuyorum bıçak sopa gibi şeyleride babam kullanmasını öğrettibak benimde silaha merakım var,hoşuma da gider,bende senin gibi almak istiyorum çoğu zaman,ama o kadar çok dingil var ki,nasıl içmesini bilmiyorlarsa ,silah kullanmayı da bilmiyorlar.
Bu yüzden Conficker Belasi çok doğru söylemiş
hem yaşın 13,sonra 20 yaşına gelince askerlikten de kaçma,orada gerçeğini göreceksin.
bence sen en iyisi spora git,bıçak ,sopa kullanmayı öğren,onların ruhsatı yok,ama unutma artık terlik bile silah sayıldığı zamanda ,sonra sende keleğe gelme.