Kurulum Kaldırma Sorunu

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
b87fv.jpg

fable 3 ü kurdum c***k vs yaptım oyun açılmayınca kaldırmak istedim iobit unisttaller ile kaldırıyorum genelde yukardakine benzer hata verdi bende direkt dosyaları sildim tekrar kuram dedim bu seferde repair/uninstall seçeneği geldi bende unistall dedim yukardaki hatayı verdi yardımcı olabilir misiniz

bu arada asus k52jc laptop win7 ultimate 32 bit

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
c/: program filles kılasörü bul güvenli kip sil

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
program dosyalarını tanıyorsan kalan parçaları C ye gir bilgisayarımdan ordan elle sil.belli parçalar silindikten sonra Auslogic registry cleaner ile kalan kayıt hataları tarattır çıkanları sil.tekrar kurarken sorun çıkmaz

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
program dosyalarını tanıyorsan kalan parçaları C ye gir bilgisayarımdan ordan elle sil.belli parçalar silindikten sonra Auslogic registry cleaner ile kalan kayıt hataları tarattır çıkanları sil.tekrar kurarken sorun çıkmaz
unisttaller onu kaldırmaz
Silinmez güvenliş kipte olmasa

cipro06

Doçent
Reaksiyon puanı
4
benim düşüncem şu bu yüklediği ne ise muhtemelen oyun direct x kurmuş ve ayrıca c++ kurmuş ve yarım kaldırmış.benim düşüncem silenilir dosyaları tanıyorsa ayrıca geri yükleme dende dönüş yapabilir yedekten.

şowalye

Profesör
Reaksiyon puanı
8
benim düşüncem şu bu yüklediği ne ise muhtemelen oyun direct x kurmuş ve ayrıca c++ kurmuş ve yarım kaldırmış.benim düşüncem silenilir dosyaları tanıyorsa ayrıca geri yükleme dende dönüş yapabilir yedekten.
İçinde silinmez dosyalar var bence biraz daha öğrenmeye yolun az kalmıştır

Usui Takumi

Profesör
Reaksiyon puanı
1,177
silinebilecek olanların tamamını sildim zaten genede eksik kalmışsa bakarım birazdan