Kurtlar Vadisinin Tombalacı Mehmet’i Haldun Boysan Hayatını Kaybetti

Bu konuyu okuyanlar

bordex4221

Öğrenci
Katılım
2 Haziran 2020
Mesajlar
22
Reaksiyon puanı
7
Puanları
3
Türk seyircisi onu Kurtlar Vadisi dizisinde ki Tombalacı Mehmet rolü ile tanıdı. Dizide kötü karakteri canlandırmasına rağmen milyonlarca insanın kalbinde oyunculuğu ile taht kurdu. Ve bugün acı haber geldi. Haldun Boysan geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Haldun Boysan Kaç Yaşında ? Haldun Boysan Kimdir ? Haldun Boysan hangi dizilerde rol aldı ? Haldun Boysan Neden hayatını Kaybetti ?

Türk tiyatro ve sinema sanatçısı Haldun Boysan bugün Nevşehir de dizi çekimleri esnasında geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybetti. Dizi setinde ki görevlilerin fark edip çağrılan sağlık ekipleri tarafından hastaneye kaldırılan ünlü sanatçı ne yazık ki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

tombalaci mehmet kalp krizinden oldu

Haldun Boysan 1958 Ankara doğumluydu. Dil ve Tarih-Coğrafya mezunu olmasına karşın o tiyatroyu seçmişti. Gönlünü sinema ve tiyatroya veren Haldun Boysan hayatı boyunca başarılı işlere imza attı. Ankara Sanat Tiyatrosu ve İstanbul Şehir tiyatrolarında görev yaptı. Aynı zamanda İngilizce ve Türkçe dublaj yaptı.

Kurtlar Vadisinde Tombalacı Mehmet Karakterini Canlandırdı

Haldun Boysan en çok Kurtlar Vadisi Dizisinde ki Tombalacı Mehmet karakterini ile milyonların tanıdığı sevdiği bir sanatçı olarak karşımıza çıktı. Dizide ki kötü karakterine rağmen yakın arkadaşları tarafından tam tersi bir karakteri olduğu söylenen Haldun Boysan başarılı oyunculuğu ile dizide son derece başarılı bir rol almayı başardı.

haldun boysan neden oldu

Haldun Boysan ayrıca 1999 yılında 11. Ankara Film festivalinde en iyi yardımcı erkek oyuncu ödülünü Gemide adlı film ile kazanmayı başarmıştı. Büyük kitlelerle buluşması ise Kurtlar Vadisi ile oldu. Kurtar Vadisinde ki Tombalacı karakteri onun oyunculuğunu büyük seyirci kitlelerine tanıttı. Kilolu ve acımasız aynı zamanda kurnaz bir mafya babasını canlandırdığı dizide Çakır karakterinin en azılı düşmanı rolünü üstlendi. Kurtar vadisinde belki en nefret edilen karakterlerin başında geliyordu Tombalacı Mehmet buda Haldun Boysan’ın ne kadar güçlü bir oyunculuk yeteneği olduğunu gösterdi tüm Türkiye’ye

Haldun Boysan Tombalacı Mehmet Neden Vefat Etti
Haldun Boysan namı değer Tombalacı Mehmet Nevşehir de dizi çekimleri sırasında geçirdiği kalp krizi nedeni ile hayatını kaybetti. 1958 doğumlu oyuncu 62 yaşındaydı.

Haldun Boysan Kara Melek, Gemide, Çılgın Bediş, Kurtlar Vadisi gibi bir çok dizi ve sinemada oynamıştır.

HABER
 

ConfickerBelasi

Müdavim
Katılım
8 Ekim 2011
Mesajlar
53,871
Çözümler
1
Reaksiyon puanı
16,118
Puanları
113
Allah (C.C.) rahmet eylesin mekanı cennet olsun huzur içinde uyusun.
 
Üst